Hittil i årets Paradise Hotel har romansen mellom Ida og Axel høstet svært mye tv-tid og mandagens episode er intet unntak.

Der får man se at Axel ikke klarer å holde fingrene av Ida mens de ligger ved bassenget, og resultatet blir at Axel blir veldig opphisset - og det gir seg ikke med det første.

Se hva som skjer i klippet øverst i saken.

– Har de tatt med det? Stakkars mamma, sier jeg bare, svarer Axel i en kommentar.

Les også: Sandra Lindgjerdet sjekker inn på «Paradise Hotel»: Må kysse alle gutta

– De er sleipe

Da Nettavisen ringer, har ikke Axel sett episoden, men det virker ikke som at sjokket legger seg med det første.

– De (produksjonen, journ.anm.) er sleipe. Jeg fremstilles som en sånn romantiker-dude. Det er jo sant, men likevel, de trenger ikke drøye det sånn, de trenger ikke vise at jeg går rundt med boner overalt, svarer han og ler.

– Hvorfor reagerer du?

– Det er veldig mye fokus på Ida og meg som koser oss på solsengene og i sengen. Jeg fremstilles veldig som en tøffel, når jeg egentlig gjør mye annet og det er mye som ikke tatt med. De kunne klippet litt bedre og jeg håper det blir et litt annet fokus etter hvert, sier han og legger til at han likevel ikke angrer på noe han har gjort.

Axel får hele tiden spørsmål av media og i sosiale medier om det er noe mellom han og Ida. Selv begynner han å bli rimelig lei av spørsmålet.

Her svarer Axel og Ida på kjærlighetsryktene:

Får sex-spørsmål

– Får du mye meldinger og hva er det folk spør om?

– Det er masse forespørsler, både folk som heier og folk som er interessert. Det er mye spørsmål om meg og Ida, jeg hadde en spørsmålsrunde her om dagen og det var nesten bare spørsmål om oss, forteller han og leser opp noen av de nyeste meldingene han har fått:

«Axel, er det mulig å være så kjekk? Heier sykt på deg og Ida». «Hvor gammel er den yngste du har p**t og hvor lenge siden er det?» «Jeg har nettopp ryddet, vil du være med hjem og rote?» og «Du er mitt kjendis-crush».

Axel forteller at han svarer på alle forespørslene han får, fordi det er høflig å takke for for komplimenter. Selv om 20-åringen er singel, hevder han at han ikke er mye på Tinder, men det er likevel muligheter for dem som måtte ha Axel som sin kjendisforelskelse.

– Hvis jeg går inn på profilen deres og de er tiltrekkende, så ja...sikkert. Jeg har ikke noe i mot å møte «fans», holdt jeg på å si, ler han.