Gå til sidens hovedinnhold

«Paradise Hotel»-Shirin mottar drapstrusler etter TV-krangel: – Vurderer å politianmelde

Realitykollegaene slår ring om Shirin Antaki etter gjentakende trusler.

Mandag var det premiere på den 14. sesongen av «Paradise Hotel», og allerede har deltakerne bydd på dramatikk, romantiske scener og høylytt krangling.

En av dem som til nå har stått for de fleste overskriftene, er Shirin Antaki (20), som under gårsdagens «Paradise Hotel»-episode ble sendt hjem av partneren Marius «Santos» Osmundsen (22).

Det hele endte i munnhuggeri og dramatiske scener, som i følge deltakerne selv egentlig var verre enn det som kom frem på TV. Se klipp under:

Flere av seerne har reagert kraftig på Shirins oppførsel, der enkelte har fordømt 20-åringens oppførsel. Enkelte har imidlertid tatt kritikken for langt.

Mottar drapstrusler

På Instagram tirsdag kveld la flere «Paradise»-kolleger av Shirin ut et innlegg på Instagram der de gir en klar beskjed om at noe av kritikken er gått for langt.

– Jeg vet når man er med på et realityprogram så må vi forvente oss å få hat. Men en ting ingen forventer er å bli ringt med skjult nummer for så å bli truet, skriver «Paradise Hotel»-deltaker Rachel Sadiki (20) på Instagram, blant annet.

– Dette er ikke greit, og langt over grensen, skriver hun videre.

Innlegget på Instagram har flere «Paradise Hotel»-deltakere delt videre og støtter opp under oppfordringen om at drapstrusler er å gå langt over streken.

Til Nettavisen forteller Shirin at hun spesielt det siste døgnet har opplevd å motta tilbakemeldinger som grenser over til drapstrusler og personangrep.

– Spesielt etter at krangelen mellom meg og Santos ble vist, begynte folk å ringe meg med skjult nummer. De truet meg på en indirekte måte, og sa at jeg måtte passe meg fordi de visste hvor jeg bodde. De sa at jeg må passe på hva jeg sier og gjør, hvis ikke så kommer de til å finne meg, forteller Shirin.

Les også: Ønsker lovendring for realityproduksjoner: – Vil ikke gjøre voldsdømte til realityhelter på TV

Vurderer politianmeldelse

Shirin understreker at hun har forberedt seg på kritikk og hets i sosiale medier, og mener at det er å forvente når man takker ja til et realityprogram. Hun mener imidlertid det finnes en grense på hva man skal tåle.

– Når det går over til drapstrusler synes jeg det blir for drøyt, og det synes jeg ikke man skal godta. Hvis det ikke gir seg vurderer jeg en politianmeldelse, sier Shirin.

Ifølge 20-åringen tar hun ikke truslene som har kommet inn så seriøst at hun blir redd, og hun tror at det er snakk om unge mennesker som ikke forstår alvorligheten i det de sier.

– Jeg tror heller ikke at de forstår at det som vises på TV bare er 40 minutter av hva som foregikk i virkeligheten. De skjønner ikke at det som kommer frem er en fremstilling av hendelsesforløpet, og at det finnes flere sider ved en sak, sier hun.