STORGATA 26/AKERSGATA (Nettavisen): Mandag har første episode av den 12. sesongen av «Paradise Hotel» premiere og i den anledning samles både deltakere og kjendiser.

Tobias Tehrani fra Fredrikstad, som er blant årets deltakere på det meksikanske luksushotellet, ankom like så greit festen med en date som også har vært å finne på TV-skjermen i år.

- Jeg er med som Tobias sin date i kveld, forteller Christina Aranja Ophaug-Johansen til Nettavisen.

Se videoen øverst for å høre hva duoen hadde å si da Nettavisen stoppet dem opp!

Les også: Paradise-Martin ga foreldrene den alvorlige beskjeden: – De ble helt sjokka og begynte å grine

Røk ut av «Love Island»

Trønderen var tidligere i vinter med på TV 2-programmet «Love Island», men røk ut i februar.

Tehrani avslører at de to bare har kjent hverandre i en ukes tid, og at det var han selv som tok initiativet til å treffes.

- Jeg skrev til henne på en DM (direct message). Jeg visste hun hadde vært på «Love Island», men så kom jeg over henne og skrev en melding, og så møttes vi tilfeldigvis ute. Da ble vi enig om å ta en date dagen etter. Så nå sitter vi her, sier han til Nettavisen.

Les også: Føler seg feil fremstilt etter sex-kommentar: – Ekte krise at det kommer med på TV

- Trives

Fredrikstadgutten, som til vanlig jobber som personlig trener, vil derimot ikke sette noen merkelapp på de to enda.

- Vi trives veldig godt i hverandres selskap, og vi vil bli bedre kjent med hverandre. Men i kveld er Aranja daten min, utdyper han.

Første episode av «Paradise Hotel» har lineær premiere klokka 22.30 på TV3, men kunne allerede strømmes på Viaplay natt til mandag.

Nytt av året er at reality-serien kun skal vises to ganger i uka, til forskjell fra tidligere års fire episoder per uke. I tillegg blir det også to sesonger i samme kalenderår.

Les også: Paradise Hotel-deltaker vekker oppsikt med uttalelser om damer og sex

Les også: Paradise Hotel: Her er årets deltakere