Denne uken har det vært talentshow på «Paradise Hotel», der deltakerne på hotellet har måttet vise frem skuespillertalentene sine i en kamp om makt over de andre.

På skjermen har tv-seerne fått se hvordan deltakerne går parvis opp på scenen og fremfører hver sin sketsj, men det som derimot ikke har nådd ut til seerne er dramatikken som utspilte seg bare kort tid før talentshowet på hotellet startet.

Les også: Aksel Hennie delte blodig bilde på Instagram

Om lag 40 minutter før showstart gikk det nemlig veldig galt for Vendela Haugstad (23) og Emil Norderhaug (24).

– Da var det bare å dra på seg maska og late som at man ikke hadde vondt, sier Haugstad til Nettavisen.

Eksklusivt klipp! Denne scenen ble klippet ut av episoden:

Skadet før showet

Under siste gjennomgang av sketsjen til talentshowet, der «Paradise»-paret lekeslåss med hverandre, var uhellet ute da Norderhaugs albue slo borti tommelen til Vendela Haugstad.

Dette resulterte i det Haugstad selv beskriver som «en negl som fløy veggimellom».

– Så da rev jeg hele neglen ut av rota. Det var jævlig vondt, sier realitydeltakeren, og legger til at hun er fornøyd med at hun klarte å gjennomføre talentshowet uten å vise smerte.

Les også: «Ex on the Beach»-Trygve lå våken med intense smerter. Morgenen etter var han borte

– Det kom ikke frem i episoden at jeg skadet meg rett før, men det synes jeg er en viktig detalj som må frem – for det ødela litt for oss. Men jeg føler at vi fikk det til veldig bra, så jeg står på det jeg sa med at jeg syntes vi fortjente andreplass, legger Haugstad - som endte på tredjeplass - til.

– Det var dritkjipt

Talentshowet ble gjennomført med en solid bandasjert tommel, før Haugstad dagen etter ble sendt til legevakten.

– Det var litt av neglen som satt igjen, og den måtte av. Så da satte de en sprøyte rett i den åpne huden under neglen og dro av resten av neglen med en tang. Og da gråt jeg, sier hun.

På legevakten fikk hun streng beskjed om å holde seg unna bassenget, noe hun imidlertid ikke helt klarte.

– Det var dritkjipt, for jeg elsker å bade. Men jeg må innrømme at jeg badet allerede dagen etter... Så det tok ikke så langt tid, sier realitydeltakeren fra Tønsberg lattermildt.

Les også: Emilie Nereng satte inn forloveden som vikar på Instagram: – All kudos til ham

Siden gjensto det bare å pleie neglen og bytte både plaster og bandasje jevnlig, noe Vendela Haugstad takker produksjonen for at de var så behjelpelige med til enhver tid.

– Det var ikke noe problem, sier hun, og legger til at neglen i dag har vokst ut og er helt fin igjen.