Til vinteren skal realityprofilen Victoria Lovise Langfjell (24) ta fatt på en ny helt ny rolle - nemlig mammarollen.

Det avslører 24-åringen på sin Instagramkonto fredag kveld. På nyåret skal hun og samboeren, Elias Bårdsen (26), bli foreldre for første gang.

Overfor Nettavisen er det ingen tvil om at Langfjell er i ekstase over babynyheten. Hun tror den nye tilværelsen blir spennende, men også utfordrende.

– Det blir jo et helt nytt liv, men det blir veldig koselig, sier den kommende moren.

Les også: Stordalen avslører graviditet på sydenferie

Ungjenta fra Mo i Rana ble et kjent fjes da hun deltok i skandaleserien «Paradise Hotel» i 2021, hvor hun endte med å gå helt til topps.

Den tidligere realitydeltakeren er forberedt på at hennes normale tilværelse med fest og moro må vike til fordel for det lille nurket som er på vei.

– Ble helt stum

Selv om hun og samboeren har en liten stund snakket om å utvide familien kom likevel graviditeten litt brått på for realityprofilen.

– Først ble jeg helt stum. Det var litt sjokkerende når man først ser de to strekene på testen, men dette blir veldig spennende, sier 24-åringen til Nettavisen.

Om Langfjell venter en liten gutt eller jente er foreløpig ikke kjent. Paret skal nemlig spare det til de kan avsløre kjønnet på en såkalt «gender reveal»-fest. Selv om de vordende foreldrene heller ikke vet kjønnet har Langfjell imidlertid et lite ønske.

– Vi blir glade uansett, men jeg har jo et lite ønske om at det blir en jente, ler realityprofilen.

Dermed har de ikke fått satt i gang med planlegging av navn, klær, eller barnerom.

Var på tide

Paret har vokst opp på samme sted i Mo i Rana, men det var ikke før i november 2021 at de to ble et offisielt par.

Før Langfjell sjekket inn på «Paradise Hotel» tok de gamle kjenningene opp kontakten, og etter hun var kommet tilbake til Norge tok det ikke lang tid før de ble kjærester.

Nå venter et helt nytt eventyr for kjæresteparet.

Nå som Langfjell snart trer inn i 16. uke i graviditeten var det på tide å dele gladnyheten.

Les også: «Farmen»-Karianne og Spetalen-arving selger leiligheten

I forkant av Instagram-innlegget var det bare nær familie og venner som visste om familieforøkelsen. I tillegg hadde andre fra hjembyen også fått nyss om dette.

– Det er jo en liten plass, og det sprer seg veldig fort, forteller 24-åringen til Nettavisen.