Maiken Utsi (22), kjent fra fjorårets sesong av «Paradise Hotel», er for tiden på Ayia Napa på Kypros med venninnen og realitykollegaen Marielle Trædal (23), kjent fra «Singletown» og «Ex on the Beach». Men ferieturen har vært alt annet enn avslappende for Utsi, som endte på sykehus.

Les også: Bernt Hulsker vraket som «Fangene på fortet»-programleder – dette er erstatteren

Realitydeltakeren fikk for noen uker siden påvist kyssesyke for andre gang, og forteller til Nettavisen at hun var i tvil om hun skulle fra på ferieturen eller ei. Men da legen ifølge Utsi sa at leververdiene var gode nok og at hun kunne drikke alkohol igjen rett før avreise, falt valget til slutt på å dra bort.

Alkoholinntaket skulle derimot vise seg å bli trøblete for 22-åringen, som erkjenner at det ble en del festing.

– Jeg følte meg plutselig dårlig en natt, og neste morgen lå jeg med 40 grader i feber, skalv og hadde store smerter i kroppen. Man kan jo si at jeg ødela leveren min med å drikke så mye, sier «Paradise Hotel»-profilen overfor Nettavisen.

– Jeg trodde jeg skulle dø, for jeg var så dårlig, legger Utsi til.

– De forsto ingenting

Til slutt så Utsi seg nødt til å oppsøke hjelp, og hun tok turen til et sykehus i nærheten av der hun har bodd.

– De tok noen tester, og fant ut at det var noe veldig galt med leveren min, sier hun.

– Men de hadde ikke det utstyret som måtte til for å hjelpe meg så da ble jeg til slutt sendt videre til et offentlig sykehus.

Og det var der ting skulle gå galt for 22-åringen.

Ifølge Utsi var det nemlig svært vanskelig å kommunisere med helsepersonellet på sykehuset hun ble sendt til.

– Da jeg kom frem til sykehuset var det ingen som skjønte engelsk. De trodde først at jeg var gravid. Jeg forsøkte å forklare at jeg hadde vært hos en lege som sa det var noe galt med leververdiene, sier Utsi om opplevelsen, og legger til:

– Det første de gjorde var å gi meg paracetamol intravenøst, og da fikk jeg full panikk.

Les også: Når Kim tar på seg parykken, får han en helt ny personlighet: – Litt schizofren

Ifølge Utsi fikk hun nemlig beskjed fra den første legen om å ikke ta Paracet.

– Jeg trodde leveren min kom til å bli verre, sier 22-åringen.

Realityprofilen fikk heller ikke noe beskjed om hva som feilet henne, og ble sendt tilbake til hotellet sitt etter kort tid.

Flere dårlige opplevelser

Til Nettavisen forteller Utsi at formen fortsatt er dårlig, og at hun skal oppsøke et sykehus så fort hun er hjemme.

– Det er åpenbart noe galt med leveren min. Jeg er hoven, hoster mye og det kjennes ut som noen vrir om leveren min.

– Jeg reiser heldigvis hjem i morgen, og det første jeg skal gjøre er å dra på et norsk sykehus for å få hjelp, forteller hun.

Les også: Derfor forsvant Markus Bailey fra TV-skjermen

Dette er imidlertid ikke første gang Utsi har hatt maks uflaks på ferie. Blant annet skal hun og Trædal ha blitt ranet i Paris.

– Vi var på tur hjem fra byen og taxisjåføren kjørte veldig sakte, så vi lurer på om han var med på det. Plutselig åpner bildøren seg, og ei jente river Marielle i håret. Da springer jeg ut, og prøver å stoppe henne, minnes Utsi, og fortsetter:

– Da kom det en fyr og slo meg, men utrolig nok var sivilpolitiet rett bak oss, så vi havnet på politistasjonen hvor de fortalte oss at han som slo meg hadde masse dop og en kniv på seg, så det kunne faktisk ha endt skikkelig galt.