*Nettavisen* Livsstil.

«Paradise»-Mario la seg langflat etter korona-blemme. Så dro han på fest igjen: – Hjernedødt, sier Mads Hansen

Mads Hansen og Mario Riera:

 

Reality-kjendisen Mario Riera får kritikk for å ikke ta koronasmitten på alvor. Foto: Alexander Winger (Nettavisen)

For andre gang får Mario Riera ramsalt kritikk av Mads Hansen for å trosse korona-restriksjoner.

25.03.20 14:01

– Jeg skjønner at det blir en del reaksjoner og situasjonen var nok litt uheldig, og vi beklager for dette! Vi forstår alvoret, og dette vil selvfølgelig ikke gjenta seg, uttalte Mario Riera til Nettavisen forrige uke etter at Mads Hansen tok flere realitykjendiser på fersken i å ikke forholde seg til reglene som er blitt satt for å forhindre korona-smitte.

Forrige uke ble det nemlig lagt ut et bilde på Instagram der flere realitydeltakere fra årets sesong av Ex on the Beach og Paradise Hotel hadde samlet seg i en leilighet for en liten fest, og trosset korona-restriksjonene.

Les også: Mads Hansen slakter reality-kjendiser etter dette bildet

– Det irriterer meg at andre ikke holder seg unna nærkontakt og festing. Det kan jo gå utover deg selv også, men det kan også smitte andre. De er forbilder og influensere, så da er ikke dette greit, uttalte Hansen til Nettavisen den gang.

Dro på fest igjen

Unnskyldningen til Mario Riera, som var en av flere realitydeltakere som deltok på festen, ser imidlertid ikke til å ha vart så lenge.

På Instagram tirsdag kveld dukker nemlig Riera på ny opp i instagramfeeden til den tidligere fotballspilleren og VGTV-profilen.

Klikk på bildet for å forstørre.  

På Instagramprofilen til sin realitykollega Melina Johnsen lot det til at Riera hadde dratt på byen, bare noen dager etter uttalelsen om at det aldri skulle gjenta seg.

«Forstår dere egentlig alvoret?», spør Mads Hansen seg på Instagram, etterfulgt av en rekke andre påpek.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Klikk på bildet for å forstørre.  

Nekter å svare for seg

Mario Riera har foreløpig ikke besvart Nettavisens gjentatte henvendelser.

På Instagram har han imidlertid besvart Mads Hansen hva gjelder beskrivelsene om seg selv, men nekter å si noe om korona-kritikken.

«Vet ikke om du fikk med deg dette, Mads Hansen. Det var min gode venn Jons sine ord», skriver Riera på Instagram.

Klikk på bildet for å forstørre.  

– Hjernedødt

At Riera velger å dra på fest samtidig som korona-smitten herjer både her til lands og i resten av verden, klarer ikke Mads Hansen forstå.

– Jeg klarer i hvert fall ikke å forstå at han velger å dra på fest igjen, bare tre dager etter at han er blitt hengt ut i både sosiale medier og i nettavisene, sier Hansen til Nettavisen.

– Spør du meg så er det hjernedødt. Det er flaut. Han sier til og med selv at han er i risikogruppen, legger han til.

Klikk på bildet for å forstørre. - Jeg tror folk i den kredible delen av bransjen blir forbanna om låta vinner, sier Mads Hansen, som med låta «Sommerkroppen» er nominert til Spellemannsprisen.

Mads Hansen reagerer på at folk drar på byen til tross for myndighetenes klare advarsler. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB Scanpix)

Mario Riera har tidligere vært åpen om at han har ulcerøs kolitt, og hevdet forrige uke at han selv forstår alvoret i disse dager.

Store konsekvenser

Det Hansen imidlertid reagerer mest på er den risikoen Riera setter andre i når han gjør slike ting.

– Han setter rett og slett andres liv og helse i fare. Det er mange som har lyst til å feste, men det er enda flere som forsaker mye mer enn det. Jeg lurer veldig på hva tankeprosessen rundt det å dra på fest nummer to utspilte seg, sier Hansen.

Nettavisen har gjentatte ganger forsøkt å få tak i Mario Riera for en kommentar. Riera har bekreftet at meldingene er sett, men har valgt å ikke svare på henvendelsen.

Klikk på bildet for å forstørre. Discovery Networks, TV Norge og Dplay presenterer høstens programmer. Oslo 20180607. Melina Johnsen er en av deltakerne i TV Norge-satsingen Ex on the Beach. Her under høstlanseringen for fjernsynskanalene Discovery Networks, TV Norge og Dplay. Lanseringen finner sted i Discoverys lokaler i Nydalen i Oslo torsdag.

Realitystjerne Melina Johnsen forteller at bildet er tatt på en hjemmefest med rundt ti personer. Festen skal ha funnet sted før restriksjonene om at kun ti personer kan oppholde seg i en gruppe. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

På hjemmefest med ti personer

Melina Johnsen, som tok bildet av Mario Riera som Mads Hansen la ut på Instagram, bekrefter imidlertid overfor Nettavisen at bildet er tatt på fest mandag denne uken.

– Dette var fra en hjemmefest. Det var rundt ti personer på festen, sier Johnsen.

Hun mener de ikke trosset restriksjonene om å ikke oppholde seg i store folkegrupper.

– Vi holdt oss innenfor reglene som på det tidspunktet var satt til 50 personer. Og vi holdt god avstand til hverandre. Dette er blitt blåst opp fra Mads Hansen sin side. Restriksjonene om en maksgruppe kom først i går, og dette bilde ble tatt før det, sier Johnsen.

Johnsen mener at det også er viktig å tenke på det sosiale i den utfordrende tiden vi står overfor i dag.

– Det er like viktig med samvær i disse tidene. Det er mange som føler seg ensomme og jeg kjenner flere som kjenner på depresjon. Det er det ingen som snakker om, sier Johnsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.