Opp gjennom årene har realityprogrammet «Paradise Hotel» skapt flere kjærestepar. Et av parene som fant kjærligheten på det skandaleombruste hotellet er Mathias Haukeland (26) og Amalie Paulsen (24).

Duoen deltok i sesong 13 av programmet, og har siden holdt tett sammen. Nå ser det også ut til at duoen har valgt å ta forholdet ett steg videre.

Forrige uke kunngjorde nemlig Haukeland at duoen har kjøpt seg leilighet.

«Vi har tatt over ny leilighet!», skrev han på Instagram til et bilde av Paulsen med nøklene i hånda.

Overfor Nettavisen kan Haukland avsløre at det har skjedd mye siden sist de var å se på TV-skjermen.

Et naturlig valg

I et intervju med Nettavisen i 2020 hevdet paret at det var altfor tidlig å flytte sammen, men siden den gang har paret både flyttet sammen og lagt planer for fremtiden.

Overfor Nettavisen i dag sier Haukeland at den nye leiligheten ble et naturlig steg for paret i forholdet.

– Amalie jobber i klesbutikk, så det er veldig mye klær, ler han før han fortsetter:

– Jeg skulle samtidig ha hjemmestudio til å produsere musikk, så da var det praktisk med en større leilighet med eget rom til akkurat det.

Det er i utganspunktet Haukeland som har kjøpt leiligheten, men sammen har de blitt enige om en ordning som gjør at begge nyter godt av det.

Tidligere bodde også paret i leiligheten til Haukeland.

– Jeg hadde en leilighet i Oslo først, og på den tiden vi ble sammen bodde Amalie i Fredrikstad. Så da ble det naturlig at vi ville være nærmere hverandre, så da flyttet hun inn hos meg i en leilighet på 58 kvadrat etter ett års tid, forteller 26-åringen.

I full gang med oppussing

Langt har imidlertid ikke duoen tenkt seg. Paret flytter nemlig ikke lenger enn til naboleiligheten. Likevel tar det litt tid før de kan flytte inn.

Etter planen er de nyinnflyttede i midten av august.

– Vi har veldig lyst på en kjøkkenøy, så akkurat nå å pusser vi opp kjøkkenet frem til vi skal flytte inn, sier Haukeland.

Han tror flytteplanene vil nyte godt for både forholdet og arbeidet hans. Duoen har nemlig mye på tapetet fremover og gleder seg til å ta fått på livet i den større leiligheten.

– Jeg gleder meg til å ha mer plass generelt, og et eget rom jeg kan jobbe. Akkurat nå har jeg rigget meg opp på spisebordet i stuen, så blir deilig å kunne dele hjemmet inn i flere soner. I tillegg er det veldig gøy med å kjøpe inn nye møbler og planlegge sammen hvordan man vil bygge hjemmet sitt, fortsetter han.

Hva gjelder fremtidsplanene for dem som par, stresser han ikke nevneverdig over.

– Si det, vi har en ganske fullpakket kalender begge to. Jeg jobber jo som artist selv og lager mye musikk som innebærer at jeg er mye borte fra tid til annen, men ingenting haster. Vi tar det steg for steg, sier Haukeland.

Realityparet møttes som nevnt på «Paradise Hotel», og kjærligheten har siden den gang blomstret. At de to skulle finne kjærligheten inne på hotellet så ingen av dem komme.

– Det var ikke forventet i det hele tatt, men man skal jo ikke lukke døren for kjærligheten - tenker jeg da, sier en glad 26-åring.

Haukeland forteller videre at det skjedde naturlig for dem begge.

– Det føltes naturlig at det gikk den veien og jeg er veldig glad det gjorde det. Å få seg en kjæreste var nok det siste Amalie også skulle ha, sier Haukeland og ler litt.