At det ofte oppstår søt musikk mellom deltakere inne på «Paradise Hotel» er ikke noe nytt, og opp gjennom årene er det blitt dannet flere «Paradise Hotel»-par.

I år er intet unntak, men for Solveig Messel (20) og Stian Trulsen (23) oppstod romantikken først etter at de begge hadde kommet hjem fra Mexico og uten at noen av dem visste hvem hverandre egentlig var.

Les også: Avviser sex-sensur på «Paradise Hotel»: – Viser innhold som er relevant

Solveig Messel, som var med i sesong 14 som ble sendt i sommer, og Stian Trulsen, som er med i den pågående sesongen som går på TV, fikk nemlig ikke møtt hverandre før de var hjemme i Norge selv om de begge har vært deltakere i samme program.

Møttes på Instagram

Til Nettavisen forteller paret at kjærlighetshistorien dem imellom startet da Trulsen satt på karantenehotell i Norge etter deltakelsen. Plutselig fikk han en ny følger på Instagram, nemlig Messel.

På dette tidspunktet hadde ikke Trulsen verken sett eller hørt navnet til Messel før, ettersom verken sesong 14 eller 15 hadde blitt lansert. Han la derimot merke til at de hadde noen av de samme følgerne på Instagram, og antok at hun også hadde vært i Mexico og spilt inn «Paradise Hotel».

– Og så utvekslet vi hverandres snapper, og så ringte jeg henne, ler Trulsen og fortsetter:

– Jeg drakk en del da vi ankom Norge, og jeg endte opp med å ringe henne og spørre om hva hun skulle neste fredag. Det var vel første date, rett og slett. Selv om jeg i utgangspunktet tenkte at møtet bare skulle være et engangstilfelle.

Les også: «Paradise»-Olav gir ut låt fra hotellet: – Utelukker ikke samarbeid med «Paradise Hotel»

Krangling og sjalusidrama

Og resten er bare historie, skulle kanskje paret ønske var enden på visa. Men for deres del var dette starten på en svært forvirrende tid.

Det var nemlig ikke før i august, flere måneder etter at de hadde truffet hverandre for første gang, at de bestemte seg for å satse på hverandre.

– Vi har vært veldig av og på helt siden vi møttes. Jeg fikk kanskje litt raskere følelser for Solveig enn hun fikk følelser for meg, og hun valgte å heller dytte meg til siden. Jeg valgte da å leve mitt flotte liv, men så fant vel Solveig ut at det livet tydeligvis var litt for flott, så hun kom tilbake, forteller Trulsen.

Ifølge Messel var det mye frem og tilbake mellom duoen, og hun legger ikke skjul på at det var mye sjalusi inne i bildet. For hennes del gikk det litt for fort i starten, men da hun innså at hun kanskje var i ferd med å miste Trulsen kjente hun på at hun kanskje hadde litt sterkere følelser for ham enn først antatt.

– Det var mye krangling og mye sjalusi. Jeg ble sur hvis han gjorde noe med noen andre, og han ble sur hvis jeg gjorde noe med noen andre, sier Messel.

Og til slutt stilte Trulsen et ultimatum.

Skjulte forholdet for fansen

I starten av august hadde turtelduene nok en gang havnet i en situasjon der sjalusien tok overhånd.

– Vi var litt fulle, så jeg sa at enten blir vi kjærester eller så kan vi aldri se hverandre igjen, forteller Trulsen.

Les også: Ferdinand (25) vil bruke «Paradise Hotel» som politisk plattform: – Kan nok splitte publikum litt

Ifølge Messel hadde de begge ventet på at det skulle skje til slutt, og hun er glad for at Trulsen satte ned foten. I dag har kjæresteparet vært sammen i akkurat to måneder, noe de har skjult godt for fansen.

I sosiale medier har det tidvis ramlet inn spørsmål til paret om det er mer enn bare vennskap mellom duoen, noe de har avvist flere ganger.

– Hvorfor ville dere ikke si at dere er blitt kjærester?

– Det er vel litt forskjellige grunner. Det er vel egentlig det at det er lurt å være litt trygge på hverandre før man går ut offentlig med det. At man er trygg på at det kommer til å vare, sier Messel.

Sjalusien har nemlig ikkenlagt seg helt, til tross for at de har valgt å satse på hverandre.

– Det er sjeldent vi krangler på byen, men det kommer litt sjalusi her og der. Stian får jo mye oppmerksomhet nå som han er på TV, og det kjenner jeg litt på, sier Messel og understreker at sjalusien mellom dem er på langt nær slik den var før.

Flytter til Oslo

Frem til nå har paret brukt store deler av fritiden sin på å pendle frem og tilbake til hverandre. Til vanlig bor Messel i Kristiansand, mens Trulsen er bosatt på Østlandet.

Nå ser det imidlertid ut til at paret allerede velger å ta forholdet ett steg videre.

– Jeg flytter mest sannsynlig til Oslo neste måned allerede. Det er ikke på grunn av Stian. Det er planlagt lenge. Men det er jo positivt for vår del å bo nærmere hverandre, avslører Messel.

Dette Trulsen er svært fornøyd med:

– Ja, godt er det. Så slipper vi den pendlingen.