Hotellarvingen Paris Hilton (40) er forlovet. Det røper hun selv på Instagram, der hun har delt bilder fra frieriet.

Til innlegget skriver hun følgende:

«Når du finner sjelevennen din, vet du det bare. Du føler det. Min kjære og jeg har vært sammen siden vår første date, og på bursdagen min arrangerte han en spesiell tur til et tropisk paradis. Da vi gikk til middagen ved stranden, førte Carter oss til en hytte dekket med blomster og gikk ned på et kne».

Les også: Stian Blipp slutter i «Senkveld»

Videre skriver 40-åringen, som i dag kan feire både bursdag og forlovelse, at hun selvfølgelig sa ja.

«Det finnes ingen jeg heller ville delt livet mitt med».

Kjærester i ett år

Hiltons utvalgte er Carter Reum (40). Han jobber som både forfatter, gründer og risikokapitalist.

Duoen har datet i om lag ett år, og hotellarvingen forteller til People at hun virkelig har satt pris på tiden med Reum i et år som har vært annerledes på grunn av koronapandemien.

– Tiden jeg har tilbragt med Carter har vært en gave. Jeg gleder meg til det neste kapittelet, sier hun.

Les også: Bettina Buchanan gjør realitycomeback i «Ex on the Beach – Afterski»

Også Reum gleder seg til fremtiden med Hilton.

– Jeg har fått den unike muligheten til å bli kjent med den ekte Paris i en hverdag med bare oss to i løpet av de siste 15 månedene, og jeg kunne ikke vært mer lykkelig over å ha henne som min fremtidige kone og partner, forteller Reum.

Venner i flere år

Hilton og Reum har kjent hverandre i mer enn 15 år, og helt siden de begynte å date for et drøyt år siden har førstnevnte delt flere hyllester til kjæresten i sosiale medier.

Blant annet delte hun en lang kjærlighetserklæring på Instagram da forloveden fylte år i begynnelsen av februar.

«Gratulerer med dagen, min kjære. Gleder meg sånn til å feire med deg igjen dette året. Du lyser opp verden min, du er alt for meg og gjør meg til den lykkeligste jenta i verden hver eneste dag. Jeg elsker hvordan du får meg til å smile og føle meg, og dine magiske kyss er alt. Du er så spesiell for meg, og jeg vil bruke resten av livet mitt på å sørge for at du vet det hver dag. Jeg elsker deg for alltid, min søte, snille, kjekke, romantiske, brilliante bursdagsgutt», skrev hun den gang, og la ved en video der hun gir kjæresten et maleri av dem i gave.

Hilton har vært forlovet tre ganger tidligere, med Jason Shaw, Paris Latsis og Chris Zylka.