I forrige uke meldte Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard at de blir samboere. Nå er det klart hvor superparet skal ta forholdet til det neste steget.

Boligen er en eksklusiv leilighet i et sameie på Oslos vestkant, melder Se og Hør tirsdag.

VIDEO: Se bildene av leiligheten i videoen øverst.

Romslig og romantisk

Ved nyttår skal den arkitektegnede boligen på 180 kvadratmeter stå klar. Da flytter Petter fra sin leilighet på Majorstuen og Vendela fra huset hun eier på Frogner.

I sin nye leilighet kan Petter og Vendela boltre seg med tre soverom og to bad, walk-in garderobe.

Det moderne bygget er tegnet av den prisbelønte arkitekten Einar Jarmund i Jarmund/Vigsnæs arkitekter, og ligger på en hjørnetomt på 1,6 mål.

Reality-paret vil i tilegg få en solrik terrasse og usjenert hageområde.

– Her skal vi lage mat sammen, tasse rundt på late dager, se på TV-serier og gå tur i nærområdet, forteller Vendela til Se og Hør.

Les også: – Vendela og Petter kan tjene store penger på forholdet

Har kuttet prisen på leilighetene

Boligprosjektet som Petter og Vendela har investert i på Vinderen har ikke vært lettsolgt. De fire leilighetene er på 164-180 kvadratmeter og hadde opprinnelig en prisantydning mellom 18,1-19,9 millioner kroner.

Ifølge Dagbladet har utbygger Glomar Eiendom kuttet prisene med inntil tre millioner kroner per leilighet.

Kirsebom står oppført med en inntekt på rundt 1,2 millioner kroner i 2017 ifølge skattelistene, mens Pilgaard står oppført med en inntekt på snaut 1,6 millioner kroner samme år.

Ingen planer om barn

Det er ikke bare Petter og Vendela som kan se frem til hyggekvelder i ny leilighet, det kan også Vendelas døtre Julia (21) og Hannah (18). Selv om paret nå vil få mer enn nok plass, avkrefter paret at de drømmer om felles barn.

Vendela forteller til bladet at hun er veldig fornøyd med å ha to døtre og ikke har lyst på flere barn. Petter, som heller ikke ønsker egne barn, mener det er én av grunnene til at de har det så behagelig sammen.

Les også: Dette spørsmålet hater Petter og Vendela å få

Ettertraktet kjendispar

Petter og Vendelas kjærlighetshistorie begynte i Farmen kjendis. Siden den gang har de to hatt en travel timeplan, både med prosjekter sammen og på hver sin kant.

De har vist frem kjærligheten i serien «Vendela + Petter» på TV 2, frontet hver sin strikkegenser, Petter har designet champagneglass - og de har invitert fansen med på tur.