- Det var et helt magisk øyeblikk. Vi er så lykkelige begge to, sier Kirsebom til Dagbladet.

Paret befinner seg for tiden i Sør-Afrika hvor de bistår Jan Thomas som er på kjærestejakt, som skal resultere i TVNorge-serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen» - som skal vises på nyåret.

Og midt i kameratens kjærestejakt valgte Pilgaard å vise sin kjærlighet til Kirsebom ved å fri til henne - og fikk heldigvis ja.

- Du gjør meg lykkelig

Paret delte nyheten om forlovelsen på Instagram, og har delt romantiske bilder.

- Du gjør meg til verdens lykkeligste, Vendela. Du og jeg for alltid. Elsker deg ubeskrivelig høyt, skriver Petter Pilgaard i sitt Instagram-innlegg.

Vendela på sin side er tydelig glad for at hun endelig har fått ring på fingeren.

- Din for alltid. Elsker deg, Petter, skriver hun i sin kjærlighetserklæring til samboeren.

Bladde opp 25 millioner for bolig

Det er mye som skjer i livene til kjendisparet for tiden. Det er nemlig ikke bare forlovelse som preger høsten deres. I oktober ble det kjent at paret har kjøpt seg en luksusleilighet på Frogner i Oslo.

Prislappen er på 25 millioner kroner.

De to skal ifølge Finansavisen ha kjøpt en av ni leiligheter i et eksklusivt prosjekt i Munthes gate 29 på Frogner i Oslo. Prosjektet er blant annet i regi av ABG-analytiker og Vålerenga Ishockey-investor Jarle Normann-Hansen.

Leilighetene i prosjektet er på mellom 77 og 196 kvadratmeter med tilpassede løsninger, terrasser der selger oppfordrer til grilling, og private grønne uterom samt underjordisk garasje.

Les også: Vendela Kirsebom er provosert over alderskommentarene: - Man må kunne elske den man elsker

Fikk ikke solgt drømmeboligen

Tidligere i høst var det imidlertid litt problemer for paret, da de slet med å få solgt leiligheten på Vinderen som de kjøpte i vår.

I mars ble det kjent at superparet blir samboere, og kort tid etter kjøpte Farmen-paret en eksklusiv leilighet på Oslos vestkant til 17 millioner kroner.

Men boliglykken skulle bli kortvarig og paret angret på boligkjøpet. Rett etter sommeren ble den 180 kvadratmeter store leiligheten på Vinderen lagt ut for salg.

Les også: Petter og Vendela får ikke solgt drømmeboligen

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten, sa Vendela Kirsebom til Se og Hør i april.

Pilgaard sa at Vinderen rett og slett ble litt usentralt for deres livsstil, fordi paret ønsker nærhet til kafeer, restauranter og uteliv.

Luksusleiligheten skal etter planen skal stå ferdig ved juletider.