Overskriften på forsiden av ukebladet er «Veldig forelsket», og de to er for anledningen fotografert tett sammen ved bassengkanten i en luksusvilla på Palma i Mallorca.

Ifølge Se og Hør ble bildene tatt i en 50-millioners villa, og da den tyske eieren av huset tok imot kjendis-paret og Se og Hør, kom han med følgende advarsel:

- Dere kan bruke bassenget og huset som dere vil. Men det er FORBUDT med nakenhet og noen form for innspilling av «voksenfilm» i mitt hus, sa han, ifølge ukebladet.

Les også: Vendela røk ut av Farmen: - Petter Pilgaard gjorde uutslettelig inntrykk på meg

I Se og Hør Påskeekstra snakker de to ut om følelsene de har for hverandre.

Pilgaard forteller at han i sin villeste fantasi aldri hadde trodde på en flørt med Vendela Kirsebom.

Kirsebom forteller til ukebladet at hun savner Petter Pilgaard når hun ikke har sett ham på noen dager og at de snakker i telefonen hele tiden.

Rykteflom etter kafebesøk

I begynnelsen av februar tok Se og Hør et bilde av henne og Pilgaard i en omfavnelse på en kafe i Oslo. Da begynte ryktene å løpe for alvor.

- Det var et sjokk. At folk var SÅ interessert i oss og vårt forhold. Nei, det hadde jeg ikke drømt om, sier Kirsebom til ukebladet.

«Lothepus»: - Vendela er Guds gave til både dyr og mennesker

Bor alene med døtrene

Kirsebom bor alene med sine to døtre på 16 og 19 år, og har foreløpig ingen planer om å innlede et nytt samboerforhold, ifølge Se og Hør.

Til ukebladet sier hun at hun er «veldig glad i Petter», men at hun likevel ikke vil si de er kjærester, «I hvert fall ikke ennå».

I en video publisert på seher.no sier Petter Pilgaard følgende om Vendela:

- Det første jeg tenker når jeg ser denne solnedgangen, er at jeg har noe vakrere ved siden av meg. Og det sier veldig mye. Det er lite som kan slå den solnedgangen her. Bare én ting, og det er Vendela.

Les også: Milliondryss over Farmen-kjendisene

1,5 millioner TV-seere fulgte finalen i Farmen Kjendis på TV 2, der Einar «Lothepus» Lothe gikk av med seieren.

I gjennomsnitt så 930.000 seere hele Farmen kjendis-sesongen, ifølge NTB. Dette er den mest sette TV 2-serien noensinne.

Her er flere saker om Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:


Petter Pilgaard har delt flere bilder av seg selv sammen med Vendela på Instagram:

For noen dager siden la Petter Pilgaard ut denne vidoen av seg selv på Gaustadtoppen:

Vendela har også delt flere bilder av seg selv sammen med Petter: