Piers Morgan har gjennom de siste årene vært det britiske hertugparet, prins Harry og hertuginne Meghans kanskje største kritiker, og har ved flere anledninger langet ut mot paret.

Etter at paret stilte opp i deres første, store intervju etter at de forlot det britiske kongehuset med talkshow-dronning Oprah Winfrey tidligere i år, fikk duoen både støtte og kritikk.

Men hos Morgan var det ingen kjære mor og han har dro kritikken så langt at han til slutt forlot jobben i «Good Morning Britain» etter en hissig konfrontasjon med kollega på sett.

Les også: Prins Harry ønsker å skvære opp med familien etter de oppsiktsvekkende uttalelsene

Morgan hadde blant annet beskyldt hertuginne Meghan for løgn, hvorpå værmannen Alex Bereford (40) lurte på hvorfor Morgan alltid skulle mene noe om 39-åringen. Som følge av dette stormet programlederen ut av studio, og sa opp jobben.

«Hit job»

I ettertid har det heller ikke vært stille fra Morgan, som måneden etter stilte opp i et intervju med «Tucker Carlson Today», hvor han hevdet at hele 17 uttalelser Meghan kom med i intervjuet ikke stemte.

– Her er vi, en måned senere, og for å være ærlig - jeg har hatt mye tid til å tenke på dette - og jeg tror fortsatt ikke på noe av det de sier. 17 ulike påstander fra dem har nå vist seg å være enten helt usanne eller massivt overdrevet eller umulig å bevise, sier 56-åringen i intervjuet, ifølge E! News.

Morgan var spesielt i harnisk over at Meghan og Harry beskylde den britiske kongefamilien for rasisme.

- Det var den mest ekstraordinære smørja av en «hit job», sa Morgan om Meghans uttalelser og la til:

- Det var en helt forferdelig sverting av dronningen.

Les også: Prins William i hardt vær etter rasisme-uttalelse: – Det er vanskelig å ta deg på alvor

Stormet ut i sinne

Det var som nevnt som følge av en konfrontasjon på direkten at Piers Morgan stormet ut av studio og omsider valgte å si opp jobben i «Good Morning Britain».

Selv om han i intervju med «Tucker Carlson Today» erkjente at det var «idiotisk» å storme ut av studio, sto han ved avgjørelsen han tok med å si opp fremfor å komme med en offentlig unnskyldning til Meghan.

– Jeg ville blitt forbannet hvis jeg hadde beklaget for noe jeg tror på. Og jeg ville ikke gå ned den veien, sier han.

Onsdag kunne Mirror skrive at «Good Morning Britain»-seere savner å se Morgan på skjermen. Flere fans har uttrykt sin frustrasjon på Twitter, og ønsker at Morgan skal tre tilbake i sin gamle stilling som programleder for frokostprogrammet.

«Tusen takk GMB-seere! Jeg savner dere også» skriver Morgan selv på Twitter og lenker til artikkelen fra Mirror.

Les også: Prins Harry klaget over pengesmell: Fikk gigantsum av Prins Charles

En fan tweetet til den tidligere programlederen at han skulle slutte å sutre, beklage til Meghan og komme tilbake til «Good Morning Britain».

Det ser det derimot ut til at Morgan har ingen planer om å gjøre.

«Jeg vil heller spise veganske pølsehorn resten av livet enn å unnskylde meg for å ikke tro Prinsesse Pinocchio» skriver han med en latter-emoji.

Fikk 57.000 klager

Hertuginne Meghan fortalte også i intervjuet at hun har slitt med selvmordstanker, noe Morgan sådde tvil om.

Under intervjuet med «Tucker Carlson Today» fortalte han derimot at han ikke visste noe om hun hadde selvmordstanker eller ikke, men han fortsatt ikke trodde at alt hertuginnen fortalte stemte helt. Hun hevdet blant annet i intervjuet med Oprah Winfrey at hun fikk beskjed fra ansatte i kongehuset at hun ikke fikk lov til å oppsøke hjelp.

Les også: Piers Morgan slakter vergemålet mot Britney Spears

Dette nektet Morgan å tro på, og mente prins Harry i så fall burde tatt noe av skylden.

– Han legger ikke skjul på at han ønsker å hjelpe alle som føler på depresjon, angst eller selvmordstanker med å få umiddelbar hjelp, men likevel kommer kona hans og sier at hun konstant hadde selvmordstanker. Og prins Harry prøvde ikke å gi henne noe hjelp. Jeg synes det er vanskelig å tro på, for å være ærlig, sa den britiske programlederen i intervjuet.

TV-organisasjonen Ofcom mottok hele 57.000 klager, på grunn av uttalelsene Morgan kom med i sendingene på Good Morning Britain 8. og 9. mars.

Det er det høyeste antall klager de har motsatt mot en TV-program noensinne.

Les også: Dronning Elizabeth har fått et nytt tilskudd i hagen oppkalt etter prins Philip