I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Mandag fylte supermodellen Emily Ratajkowski 30 år, og etter alt å dømme feiret hun den store dagen sammen med ektemannen Sebastian Bear-McClard (34) og sønnen deres, Sylvester Apollo Bear – som ble født for tre måneder siden.

Les også: Linnéa Myhre bekrefter ny kjæreste

På Instagram delte nemlig jubilanten en bildeserie med sønnen, der også ektemannen kommer til syne i bakgrunnen på et av bildene, og til bildeserien skrev modellen følgende:

«Bursdag med drømme-feriepartneren».

Men det var alt annet enn bursdagshilsener som lot vente på seg etter at bildeserien ble publisert, skriver Mirror.

– Gir deg gjerne noen tips

Piers Morgan (56), som ofte tar til Twitter for å kritisere diverse kjendiser, er blant dem som ikke akkurat er imponert over bursdagsinnlegget til modellen på Instagram.

Han reagerer spesielt på måten Ratajkowski bærer sønnen, og skriver følgende på Twitter:

«Det er ikke slik du holder en baby, og følgerne dine bør ikke bli oppfordret til å gjøre det samme».

Videre skriver den britiske programlederen at han gjerne gir 30-åringen noen tips hvis hun trenger det.

Også i kommentarfeltet dukket det ifølge Mirror opp kritikk på hvordan supermodellen holder sønnen sin.

Les også: Langer ut mot kroppspositivisme-trend: – Farlig

«Det ser ikke ut til at hun bryr seg noe særlig om hvordan babyen har det, han er bare et tilbehør som matcher bikinien hennes», lød en av kommentarene, ifølge den britiske avisen.

Emily Ratajkowski har ikke svart på kritikken, men har siden stengt kommentarfeltet under bildet.

Avkrefter kjendiskrangel

I helgen meldte flere amerikanske medier at Mariah Carey (51) og Jay-Z (51) hadde avsluttet samarbeidet i plateselskapet Roc Nation, som rapperen både eier og driver.

De mange skriveriene gikk ut på at «bruddet» skal ha skjedd etter en «eksplosiv situasjon» mellom de to, der de skal ha kranglet høylytt i et møte om Careys karriere fremover. Det ble også hevdet at Carey skal ha gjort det klart at hun ikke vil ha noe mer mer rapperen å gjøre, og ryktene vil ha det til at hun formelt avslutter avtalen med plateselskapet om få uker.

Om samarbeidet faktisk er avsluttet er ikke offisielt kjent, men Mariah Carey tar nå bladet fra munnen om «krangelen» med rapperen – som hun på Twitter hevder aldri har skjedd.

«Den eneste eksplosive situasjonen jeg noen gang har havnet i med Hov (kallenavnet til Jay-Z, journ. anm.), er i kreativ form, som nummer én-sangen 'Heartbreaker'», skriver Carey.

Videre omtaler «Hero»-sangeren disse påstandene som løgn.

Likevel kan det godt være at samarbeidet er avsluttet – bare uten en konflikt – ettersom Carey ifølge Independent ikke lenger er oppført som en av artistene på selskapets nettside.

Slår tilbake etter kritikk

Også Khloé Kardashian (36) har tatt til Twitter for å forklare påstander om henne på internett det siste døgnet.

Realitystjernen ble nemlig nylig kalt «hykler», etter at hun kritiserte de som bruker flaskevann til å fylle på vannflaskene sine. Selv har Kardashian gått til innkjøp av en vannflaske med filter, slik at hun kan drikke vann direkte fra springen – noe hun har snakket varmt om i sosiale medier.

Etter at hun selv kritiserte folk for å ikke være særlig miljøvennlige med engangs-vannflasker, har imidlertid flere på Twitter trukket frem eksempler som viser at realitystjernen selv ikke er særlig god på å tenke på miljøet.

«Khloé prøver å kjefte på følgerne sine fordi de bruker engangs-vannflasker, samtidig som hver fest hun arrangerer ser ut som dette. Dette er for mye. Hvis det fantes en 'århundrets hykler'-pris hadde Khloé vunnet», skriver en.

Det er spesielt det enorme ballong-forbruket til Kardashian-familien som trekkes frem som eksempler, og 36-åringen var raskt ute med å forklare seg til følgerne sine på Twitter.

«Jeg lærer og prøver å bli bedre til å passe på miljøet for datteren min sin skyld», skriver hun blant annet på Twitter.

«Jeg er den siste til å si at jeg er veldig flink til å tenke på miljøet, for jeg vet hvor mye jeg må lære. Alt jeg sa er at det er irriterende. Jeg synes det er tullete at folk heller fire eller fem vannflasker i en stor flaske. Det ødelegger poenget», sier hun.