I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den siste uken har det vært full fyr i internasjonale medier etter at Britney Spears (39) for første gang fortalte offentlig om hva hun tenker om ordningen hun har hatt siden 2008 – der faren hennes, James Spears (68), har full kontroll over både pengene og sangkarrieren hennes.

68-åringen ble datterens verge i 2008, etter at sangeren ett år tidligere hadde et sammenbrudd der hun blant annet barberte av seg håret sitt og slo løs på en bil med en paraply.

De siste årene har derimot sangstjernen ønsket å løsrive seg fra farens kontroll, foreløpig uten hell.

En moderne slave

Forklaringen har som nevnt fått mye oppmerksomhet, og flere stjerner, deriblant ekskjæresten hennes Justin Timberlake, har reagert kraftig på det Spears forklarte sent onsdag kveld.

Nå kaster også den britiske Piers Morgan (56), som ofte tar til Twitter for å kritisere diverse kjendiser, seg inn i rekken av offentlige støtteerklæringer.

I sin faste spalte hos Mail Online slakter Morgan det omstridte vergemålet og mener at Spears har blitt «en moderne slave som har blitt nektet frihet på den verste måten», og oppfordrer dommeren i saken til å løslate stjernen fra «hennes levende helvete».

Les også: Britney Spears beklager overfor fansen på Instagram: – Jeg var flau

«Det var fantastisk å høre den brutale virkeligheten fra Britneys egen munn, i hennes egne kraftige, veltalende ofte sterke ord. Det var som om hun ikke kunne vente med å forklare sin side, og hvem kan klandre henne for den åpenbare frustrasjonen og sinnet?» skriver den tidligere programlederen.

Piers fortsetter med å presisere at Spears i dag er en helt annen kvinne enn hun var i 2008, og at hun er både eldre og mer moden enn hun var da hun fikk faren som verge.

I tillegg går han hardt ut mot alle som ikke er enige med Spears, som mener vergemålet er skadelig.

Han avslutter med å oppfordre dommer Brenda Penny om å «godkjenne denne stakkars kvinnens rop om frihet, avslutte vergemålet og løslate Britney fra hennes levende helvete». Han avslutter kronikken med hashtaggen #FreeBritney.

Åpner seg om kollegaens sjokkavsløring

Tidligere i år kom endelig det «Friends»-fansen har ventet på i 17 år, da alle de seks «Friends»-skuespillerne, Jennifer Aniston (52), Courtney Cox (57), Lisa Kudrow (57), Matt LeBlanc (53), David Schwimmer (54) og Matthew Perry (51), samlet seg for en gjenforening med både mimring, tilbakeblikk og avsløringer.

Sistnevnte fikk mye oppmerksomhet i ettertid da han under gjenforeningen kunne avsløre at han hadde slitt mye under innspillingen av TV-serien, hvor han spilte vittige og sarkastiske Chandler Bing.

Det har vært kjent i flere år at Perry slet med rus og alkohol under innspillingen, men under gjenforeningen avslørte han at han også slet med å spille karakteren sin i serien.

Årsaken var at han var bekymret for å opptre foran seriens live-publikum. TV-serien hadde nemlig som regel publikum under innspillingen, bestående av noen hundre fans. Perry fryktet rett og slett at tilskuerne ikke skulle synes han var morsom nok.

Nå avslører Perrys medskuespiller, Jennifer Aniston, at hun ble tatt helt på senga av Perrys avsløringer under reunion-episoden.

– Jeg forsto ikke hvor mye angst og selvtortur Matthew Perry følte. Om han ikke fikk latter fra salen, og den ødeleggende følelsen han følte, fortalte Aniston på The Today Show torsdag.

Hun fortsetter, og forteller at det hele nå gir mye mer mening etter avsløringen. Også under episoden sa medskuespiller Liza Kudrow at hun aldri visste at det var slik Perry følte det.

– Du fortalte oss aldri dette. Jeg kan ikke huske at du noen gang sa det, sa hun under gjenforeningen, hvorpå 51-åringen svarte at han hadde følt det slik hver eneste kveld.

Les også: Matthew Perry flørtet med Julia Roberts til hun gjorde opptreden i «Friends»

Ikke lenger singel

Skuespiller Renée Zellweger (52) har i følge People funnet lykken etter bruddet med Doyle Bramhall II (52) i 2019. Den utkårede skal være TV-personlighet Ant Anstead (42).

De to skal i følge avisen ha møttes under innspillingen av «Celebrity IOU: Joyride» tidligere denne måneden, hvor de to fant tonen etter at Zellweger var gjest i showet.

Nyheten om det nye paret kommer bare noen få dager etter at Anstead offisielt ble skilt fra ekskona, TV-personlighet Christina Haack (37), som han deler en sønn med.

De to meldte i november i fjor at de hadde valgt å gå fra hverandre etter to år som ektepar.

Les også: Erlend Elias om politikerkarrieren, kravene til drømmemannen og å fylle 40

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast!