Gå til sidens hovedinnhold

Pink trodde hun skulle dø: – Skrev om hele testamentet mitt

Se hva vi fant ...

– Dette kommer til å høres helt forferdelig ut, sier Pink.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det har vært et tøft år for den amerikanske popsangeren Pink (41), eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter.

I april i fjor ble 41-åringen påvist korona, og siden det har hun slitt med pustevansker. I et nylig intervju med Mark Wright i radioprogrammet Heart, gjengitt av Metro, avslører sangeren at hun på et tidspunkt følte seg så dårlig at hun var sikker på at både hun og hennes fire år gamle sønn kom til å dø.

– Dette kommer til å høre helt forferdelig ut, men vi fikk korona i fjor og det var så forferdelig at jeg skrev om hele testamentet mitt, uttalte Pink.

– Jameson og jeg var veldig dårlig, og det var ikke Carey og Willow (ektemannen og datteren red.anm.). Så på et tidspunkt, da jeg trodde at det var over for oss, ringte jeg bestevenninnen min og sa: «Du må fortelle Willow hvor mye jeg elsket henne». Det var veldig skummelt og helt grusomt, forteller hun.

Heldigvis gikk det ikke slik Pink fryktet, og i dag føler familien seg mye bedre.

Will Smith hylles for åpenheten

Mandag satte skuespiller Will Smith (52) fyr på Instagram da han delte et bilde av seg selv iført underbukse, slippers og en jakke han lot henge åpent over skuldrene sine.

– Jeg skal være helt ærlig med dere – jeg er i den verste formen i mitt liv, skriver han til bildet.

Bildet, som i skrivende stund har fått mer enn seks millioner likerklikk, har fått voldsom oppmerksomhet og flere til hyller Smith for åpenheten.

Gjennom årenes løp har 52-åringen ikke lagt skjul på at han er opptatt av strengt kosthold og fysisk aktivitet, og har fått mye oppmerksomhet for den imponerende fysikken. At han nå viser en annen side av imaget han har skapt seg får folk til å ta til tastene.

– Dette er mitt favorittinnlegg på Instagram noensinne, skriver en i kommentarfeltet.

– Elsker dette. Dette er selvtillit, skriver en annen.

Andre takker også skuespilleren for åpenheten.

– En ekte kropp. Takk for at du deler dette. Det er viktig for folk å se at også verdenskjente stjerner ikke alltid har den «perfekte» kroppen, skriver en tredje.

Rebel Wilson takker fansen for støtten

En annen som har fått fansen til å ta til tastaturet, derimot for helt andre ting, er skuespilleren Rebel Wilson (41).

På Snapchat søndag kveld åpnet Wilson opp om sine pågående problemer med fertilitet. Tidligere har den australske skuespilleren uttalt at hun har et sort ønske om å starte sin egen familie, og delte blant annet i fjor at hun håpet at hun kunne fryse ned egg. På søndag kunne hun avsløre at ikke alt har gått etter planen.

Tilbakemeldingen fra fansen lot ikke vente på seg, og mandag gikk Wilson ut i et nytt innlegg på Instagram der hun takket følgerne for den overveldende responsen.

– Jeg fikk en dårlig nyhet i dag, og jeg hadde ingen å dele den med. Men jeg følte jeg må fortelle det til noen. Til alle kvinner der ute som sliter med fruktbarhet, jeg føler dere. Universet fungerer på et merkelig vis, og det er ikke alltid ting gir mening. Men jeg håper lyset snart kan skinne gjennom alle de mørke skyene, skriver 41-åringen på Instagram og fortsetter:

– Jeg ville bare si at jeg våknet i dag morges til snille meldinger og historier fra dere om deres egen reise, og jeg kan ikke få sagt hvor mye det betyr for meg. Dette fikk meg til å føle meg så mye bedre i dag, skriver hun blant annet.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler