Det var Hamar Arbeiderblad som først meldte om festbråket på et hotell i Elverum natt til onsdag. Men senere onsdag ettermiddag fikk VG bekreftet at det var enkelte av «Kompani»-deltakerne som måtte bli bedt om å roe seg på Scandic Elgstua.

Les også: Disse kjendisene skal være med i sesong tre av «Kompani Lauritzen»

Politiet i Innlandet informerte selv at de hadde stanset festen klokka 03.26 på sin Twitter-profil onsdag morgen:

– Politiet tilkalt for å avslutte en fest på et hotell, etter at festdeltagerne nektet å dempe seg etter anmodning fra de ansatte. Festen avsluttet, skriver de.

Jan-Petter Dahl, pressesjef i TV 2, bekrefter til VG i en e-post at noen av «Kompani Lauritzen»-deltakerne hadde flyttet festen videre til et hotellrom etter at avslutningsmiddagen var fortært.

– Etter at den offisielle middagen tok slutt, skal noen ha fortsatt kvelden på et privat nachspiel. Der dukket politiet til slutt opp, festen ble fredelig avsluttet og alle kom seg i seng, sier Dahl.

Han legger til at de beklager så meget til de som mistet nattesøvnen av opptrinnet.

TV 2 vet ikke hvor mange som deltok på nachspielet, og politiet vil heller ikke opplyse om hvilket hotell det var snakk om.

Overfor VG vil Scandic Elgstua hverken bekrefte eller kommentere noe i det hele tatt.

Innspillingen av den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen» ble akkurat rundet av, og TV 2-programmet har premiere til neste år.

Les også: I siste episode av Kompani Lauritzen sa fenriken noe jeg syns vi skal snakke mer om