Gå til sidens hovedinnhold

Prest tatt for trekant-sex ved alteret

Erkebiskopen krevde at alteret der trekantsexen fant sted, skulle brennes.

NEW YORK (Nettavisen): En prest som ble tatt med buksa på knærne på alteret sammen med to seksuelt dominante kvinner, må mandag denne uka møte i retten i Covington like utenfor New Orleans.

Trekantsexen ble filmet

Presten Travis Clark (37) har fått mye oppmerksomhet i USA etter at han i september fjor ble tatt mens han hadde sex med to kvinner inne i Saints Peter and Paul Catholic Church i Pearl River.

NA+: – Jeg fantaserer om å ha med samboeren på trekant

Det var en forbipasserende som reagerte på at det var lys i kirken svært sent på kvelden som oppdaget de tre.

Les også: - Disse sexdukkene kan forandre alt

Da de tittet inn vinduet, kunne de se at presten hadde sex med de Melissa Cheng (28) og Mandy Dixon (41), som begge var profesjonelle seksuelt dominante kvinner.

Les også

- Lærerinne hadde trekant med elev og en annen kvinne

Alteret der de tre hadde sex var lyst opp med scenelys og de to kvinnene hadde på seg korsett og høye hæler, mens hele seansen ble filmet.

Da politiet kom til stedet, tok de beslag i både lysanlegget, opptaksutstyret og sexleketøy de fant inne i kirken.

Les også

- Disse sexdukkene kan forandre alt

- Bare fordi du ikke liker noe

De tre ble opprinnelig siktet for obskønitet etter hendelsen, men nå er de blitt tiltalt for en mindre alvorlig lovbestemmelse, nemlig vandalisme, skriver Nola.com.

Advokaten til de to kvinnene, som begge er profesjonelle domina, sier til Nola.com at påtalemyndigheten hadde «overtrådt grensene» ved å straffeforfølge de to kvinnene.

Les også: Avslører Playboy-legendens sex-triks: – Derfor var han alltid klar

- Det er helt klart at påtalemyndigheten her har overgått seg selv i vri på fakta i denne saken for å tilpasse den til deres egen oppfatning, sier advokaten Bradley Phillips til avisen.

Les også: Razzia mot swingersklubb: Politiet fant 80 personer

Han sier det er helt riktig at statsadvokaten nå har valgt å ikke straffeforfølge klientene for obskønitet.

- Dette er ingenting annet enn et tynt tilslørt forsøk på å regulere moralen til privatpersoner. Bare fordi du ikke liker noe, gjør det det ikke til noe kriminelt. Mine klienter ser frem til sin dag i retten, der vi skal fortsette å kjempe mot disse grunnløse påstandene, sier advokaten.

Les også: - Lærerinne hadde trekant med elev og en annen kvinne

Beordret brenning av alteret

Erkebiskopen i New Orleans, Gregory Aymond, sørget for at presten Travis Clark mistet jobben dagen etter at hendelsen ble kjent. Aymond beordret også at alteret der trekantsexen fant sted, skulle brennes og erstattes med et nytt alter.

Les også

Lærerinne (30) hadde sex med fem elever på eliteskole

Under en preken i oktober i fjor, like etter at alteret var byttet ut, sa Aymond at Clark oppførsel var et «syndefullt brudd på de løftene han hadde avgitt ed om å følge».

Les også

Avslører Playboy-legendens sex-triks: – Derfor var han alltid klar

- Demonisk oppførsel

- Hans oppførsel var uanstendig. Vanhelligelsen av denne kirken og alteret er demonisk - demonisk. Han brukte det som var hellig til å gjøre demoniske ting, uttalte erkebiskop Gregory Aymond under prekenen.

Les også

Razzia mot swingersklubb: Politiet fant 80 personer

Ifølge påtalemyndigheten forårsaket presten og de to kvinnene skader inne i kirken som beløper seg til mellom 50 og 50.000 dollar, fra 425 kroner til 425.000 kroner, skriver avisen.

Om de blir funnet skyldig, risikerer de fengsel i inntil to år og en bot på rundt 8500 kroner.

Les også: Lover å røpe alt om hemmelighetsfull sexklubb for de aller rikeste

Reklame

Meningsmålinger: - I enkelte tilfeller er det ren manipulering