Hjerteknuseren til det kongelige paret ble født 4. juni i år, men svært få har visst hvordan lille Lilibet Diana ser ut. Det har kun vært den nærmeste kretsen som har visst det, men nå deler prins Harry og hertuginne Meghan et bilde av Lilibet. Dette gjør de i et julekort.

- Dette året, i 2021, ønsket vi datteren vår Lilibet. velkommen til verden. Archie gjorde oss til «mamma» og «pappa», men det er Lili som gjorde oss til en familie. Mens vi ser fremover mot 2022, har vi utført donasjoner på deres vegne til flere organisasjoner som beskytter og omfavner familier. Alt ifra dem som har blitt sendt til Afghanistan til amerikanske familier som ikke får betalt foreldrepermisjon, står det å lese i julekortet, gjengitt av People.

Feirer jul i USA

Paret flyttet til California i fjor, og dette blir deres andre jul i den solfylte delstaten, og i år har altså familien blitt utvidet fra tre til fire. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor ble født på et sykehus i Santa Barbara i California.

- Hertugen og hertuginnen takker for gode ønsker og bønner mens de nyter denne spesielle tiden som familie, sa en talsperson da fødselen ble kjent i starten av juni.

Det første navnet kommer fra oldemorens, dronning Elizabeths, kallenavn. Det andre navnet er etter bestemoren, Harrys mor, prinsesse Diana. Lilibet Diana er nummer åtte i den britiske arverekken. Parets første barn, Archie Harrison, ble født 6. mai 2019.

Dette intervjuet rystet det britiske kongehuset helt inn i innvollene:

Fødselen kom etter en turbulent tid for ekteparet. De flyttet til California i USA tidlig i 2020, og deres beslutning om å trekke seg fra kongehuset og slutte å bruke sine kongelige titler vekket stor oppsikt. I slutten av februar i år kom den endelige meldingen om at paret ikke vil vende tilbake som arbeidende medlemmer av det britiske kongehuset.

Familien er «fullkommen»

Skal vi tro prins Harry og hertuginne Meghan blir det ingen familieutvidelse fremover. I et intervju med britiske Vogue i 2019, som kona Meghan er gjesteredaktør for, diskuterte prinsen blant annet neste generasjonens liv på kloden med den 85 år gamle antropologen Dr. Jane Goodall.

- Vi er den arten på kloden som ser ut til å tro at den tilhører bare oss, og bare oss, sa prins Harry i intervjuet ifølge People.

Han fortalte videre at han alltid har hatt en tilknytning og en kjærlighet for naturen, og sa at han alltid har vært bevisst på å ha det, men at det å bli far har endret hans perspektiv.

- Jeg vil ha maksimum to barn, sier Harry og fortsatte:

- Jeg har alltid tenkt at dette stedet er lånt.

34-åringen mente at vi burde klare å etterlate kloden i en bedre tilstand for den neste generasjonen. Han sa også at menneskeheten er i ferd med å bli kokt levende.