I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det har stormet rundt Prins Harry og hans kone hertuginne Meghan etter at de tidligere i år valgte å flytte til California, trekke seg ut av det britiske kongehuset og senere stilte opp i et svært omdiskutert intervju med Oprah Winfrey.

Uttalelsene deres har naturligvis fått massiv oppmerksomhet, og flere godt skjulte hemmeligheter har blitt offentliggjort av prinsen selv. Blant annet påsto han at hans far, prins Charles, hadde «lidd» hele livet.

Derfor har naturligvis stemningen mellom hertugparet og det britiske kongehuset på den andre siden av dammen ikke vært spesielt god i ettertid. Nå ser det derimot ut til at Prins Harry ønsker å ordne opp med familien sin i hjemlandet.

Les også: Vin Diesel (53) til Nettavisen: – Den største tragedien i mitt liv

Ringer hjem til gamle venner

I følge britiske Daily Mail har prinsen de siste ukene tatt flere telefoner hjem til gamle venner, klassekamerater og kollegaer i militæret i søk om råd til hvordan han skal bli venner igjen med da spesielt faren og broren, Prins William.

Uttalelsene om hvordan han ikke fikk støtte i kongehuset da hans kone Meghan slet med selvmordstanker, eller da de hevdet i Oprah-intervjuet at det ble stilt spørsmål ved sønnen Archies hudfarge er bare noen av det som har splittet prinsen fra familien.

Les også: Stjernene bak «The Devil Wears Prada» kommer med nye avsløringer 15 år etter premieren

Prins Harry skal angivelig nå være klar for å be om unnskyldning for noen av uttalelsene han har kommet med i sinne og fortvilelse, men broren er ikke helt i samme situasjon.

- På den ene siden har vi William som ikke ønsker å innrømme noen feil, og på den andre siden Harry som ikke vil ha noe i mot å bli venner igjen, sier Robert Lacey som er kongelig forfatter.

De to brødrene skal møtes torsdag 1.juli, for avdukingen av en statue av moren deres, avdøde Prinsesse Diana, på det som ville vært hennes 60-årsdag.

Støtter Britney

Den siste uken har det vært full fyr i internasjonale medier etter at Britney Spears (39) for første gang fortalte offentlig om hva hun tenker om ordningen hun har hatt siden 2008 – der faren hennes, James Spears (68), har full kontroll over både pengene og sangkarrieren hennes.

Les også: Forloveden til Brooklyn Beckham lurer fansen trill rundt

Flere stjerner, deriblant ekskjæresten hennes Justin Timberlake, og britiske Piers Morgan har reagert kraftig på det Spears forklarte sent onsdag forrige uke. Mandag uttalte også Spears lillesøster, Jamie Lynn, seg for første gang.

Nå kommer også Spears' tidligere rival, Cristian Aguilera, med en støtteerklæring til sangstjerna. Aguilera og Spears sto på hver sin side av en medieskapt rivalisering på 90-tallet, men likevel støtter hun henne fullt ut.

- Det er uakseptabelt at en kvinne som ønsker å ha kontroll over sin egen skjebne ikke skal få lov til å leve livet som hun selv ønsker, skriver hun på Instagram i følge People.

- Mine tanker går ut til Britney. Hun fortjener all EKTE kjærlighet i verden.

Saksøkes av konkurrent

Helt siden Rihanna lanserte undertøysmerket sitt «Savage x Fenty» i 2018, har det fått strålende tilbakemeldinger fra fansen og pressen. I 2020 ble merket hyllet for kroppsmangfold, og tidligere i år fikk merket ros for å ha brukt en kortvokst modell til å fronte undertøyet.

Nå saksøkes Rihanna sitt «Savage x Fenty» av en konkurrent.

Det er undertøysmerket «Adore Me» som nå anklager superstjernens merke samt eierselskapet Lavender Lingerie grunnet merkevareovertredelse. De går dermed til søksmål, ifølge The Independent.

«Adore Me»ble startet opp i 2011 i New York, og hevder de selv har brukt merkenavnet mye i markedsføring og i salg av sine produkter.

Les også: Tyrese Gibson og Dwayne «The Rock» Johnson venner igjen etter flere år med konflikt

Strid over frase brukt i markedsføringen

«Savage x Fenty» skal ha brukt frasen «Adore Us» i sponset reklame. Dette mener de er forvirrende likt «Adore Me»-navnet.

Merket anklager Rihanna sitt merke for forsøk på å tilegne seg kundens velvilje, ved å bruke den liknende setningen, at de rett og slett surfer på «Adore Me» sitt gode rykte og renommé.

Merket skal ha sendt «Savage x Fenty» et såkalt opphørsbrev 4. juni, hvor de ber Rihanna sitt merke om å slutte med aktiviteten som de mener strider mot reglene.

Foreløpig ser det ut til at artisten og designeren har ignorert det hele. «Adore Me» skal ha purret på svar 8. juni, uten å få noen form for respons.

Les også: Justin Bieber ga fansen en skjennepreken. Nå går videoen viralt