I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Forrige uke ble det kjent at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) ikke vender tilbake til det britiske kongehuset som arbeidende medlemmer.

Beskjeden om at de ikke kommer tilbake ble gitt til dronning Elizabeth (94) sist uke, etter lange samtaler mellom prinsen og flere familiemedlemmer.

- Hertugen og hertuginnen av Sussex har bekreftet overfor dronningen at de trer tilbake fra arbeidet i kongefamilien, da det ikke er mulig å fortsette å ha disse forpliktelsene i kombinasjon med et mindre offentlig liv, het det i uttalelsen fra Buckingham Palace.

Les også: Dette sier Helene Olafsen om Stian Blipps «Senkveld»-exit: – Klart det er rart

Men det er uttalelsen Harry og Meghan kom med selv som har skapt overskrifter. De uttalte blant annet «Alle kan leve et liv i tjenesten. Tjenesten er universell», noe som ikke har falt i god jord innenfor kongefamilien, skriver Se og Hør.

Harrys storebror, Prins William, og flere andre medlemmer av kongefamilien, skal angivelig være veldig lei seg og sjokkert over måten Meghan og Harry valgte å svare dronning Elizabeth på.

Les også: Chris D'Elia tar bladet fra munnen etter grove anklager: – Sex kontrollerte livet mitt

En kilde mener nemlig at svaret de kom med til dronningen er respektløst og fornærmende overfor dronningen, og at det kan tolkes som et stikk til dronningens uttalelse om at de nå ikke lenger får anledning til å representere kongehuset.

- Prins William er veldig lei seg over hva som har skjedd, selv om han absolutt har tro på at forholdet til Harry vil bli bra igjen med tiden, sier en venn av familien til The Times.

Les også: Dette sier Fetisha Williams om puppe-kritikken: – Gamle, sure, tannløse kjerringer

SKAM-stjerne skal spille Astrid S' drømmeprins

Cengiz Al (22), best kjent fra SKAM, har kapret rollen som prinsen i den nye, moderne versjonen «Tre nøtter til Askepott» som spilles inn i den norske fjellheimen.

Der spiller han mot Astrid Smeplass, som gjør sin skuespillerdebut som hovedrollen i filmen.

- Cengiz har en tilstedeværelse og en menneskelig varme som kombinert med en høyreist holdning gjør ham til, ja nettopp, hele Norges drømmeprins, sier produsent Frederick P. N. Howard i en pressemelding.

Les også: Astrid Smeplass spiller Askepott i norsk storsatsing

Nybakt far

Nyinnspillingen av den østtysk-tsjekkoslovakiske juleklassikeren «Tre nøtter til Askepott», som NRK har sendt på julaften de siste tiårene, spilles inn i disse dager i den norske fjellheimen. Skuespilleren selv er også aktuell med noe helt annet for øyeblikket.

- Jeg hadde nettopp blitt pappa da jeg fikk telefon om å prøvespille for rollen som prinsen. Jeg har hatt skikkelig adrenalinkick siden da, og nå er vi endelig i gang med denne vakre storfilmen. Det føles som en drømmerolle! Jeg var egentlig livredd for hester, men nå ELSKER jeg å galoppere, sier stjernen selv mens han selvsikkert klapper hesten sin på mulen.

Regissør Cecilie Mosli forteller at det var et lett valg da alt kom til stykket.

- Cengiz er en ekte prins, både som en fantastisk skuespiller, og som strålende menneske. Selv hestene våre er forelsket i Cengiz, sier regissør Cecilie Mosli.

Les også: Arve Tellefsen og kona går fra hverandre etter 15 år

Flyttet til Norge

Filmskaperne var også overbevist da de i forrige uke kunne annonsere at Smeplass skulle gestalte rollen som Askepott.

– Da vi fant Astrid, var det ikke lenger noen tvil! Hun har en utstråling som skinner rett gjennom kameralinsene. Jeg fikk ordentlig gåsehud da jeg så prøvefilmingen hennes, sa Howard.

Produsentene beskriver prosjektet som en «storslått moderne eventyrfilm» basert på klassikeren «Tri orísky pro Popelku» fra 1973. Men denne gangen flyttes hele handlingen til Norge og den arktiske vinteren.

Filmen har planlagt premiere i november senere i år.

Les også: Lasse Matberg vant «Farmen kjendis» med ett avgjørende spørsmål. Nå vil han gi bort premien

Bekrefter forlovelse: - Vi har vært forlovet en stund

Etter Superbowl tidligere i februar, har ryktene svirret om fotballstjernen Aaron Rodgers (37) og skuespiller Shailene Woodley (29) har forlovet seg etter måneder som kjærester, skriver People.

Rodgers ble nemlig ble hedret med pris for årets mest verdifulle spiller, og i sin takketale var det flere som sperret opp øyenene.

NFL-stjernen kunne nemlig avsløre at han er forlovet, men nevnte ikke med hvem.

- 2020 har definitivt vært et vanvittig år fylt med endringer, vekst, noen fantastiske øyeblikk, 180 dager med å få nesehårene mine skrapet (covid-test journ.anm.), å spille for veldig få fans eller ingen, hele sesongen. Jeg ble forlovet og jeg spilte noe av den beste fotballen i karrieren min, sa han i talen.

Les også: Netflix-stjernen Anya Taylor-Joy: – Jeg er ikke pen nok til å være med i filmer

Flere har i ettertid spekulert i hvem den heldige er, da Rodgers og Woodley aldri har bekreftet at de er et par.

Men, i et intervju med Jimmy Fallon mandag kveld, kunne Woodley bekrefte at det er hun som er forlovet med fotballstjernen.

- Ja, vi er forlovet. Men for oss er det ikke nyheter, så det er litt morsomt. Alle tar helt av nå på grunn av det, men vi er sånn «Vi har vært forlovet en stund», forteller hun i intervjuet.

Les også: Magnus Midtbø om den umulige kjærligheten, det økonomiske tapet etter «Mesternes Mester» og frykten for å dø

«Schendis» kan du høre overalt du hører podkast!