I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den britiske kongefamilien er ikke akkurat kjent for å være av det slaget som rocker til rockelåter på scenen under veldedighetsgallaer.

Så da prins William plutselig dukket opp på scenen med Taylor Swift og Jon Bon Jovi mens han sang med til sistnevntes låt «Livin' on a Prayer» i 2013, skapte det store overskrifter både i hjemlandet og internasjonalt.

Les også: Sterke reaksjoner etter «Farmen»-finalen: – Avgjøres på verst tenkelig måte

Prinsen som ikke helt kunne teksten, og så rimelig ukomfortabel der han sto blant to av verdens største artister, kan nå åtte år senere avsløre hva som egentlig gikk gjennom hodet hans og hvordan han havnet i situasjonen i utgangspunktet.

– Jeg kan ikke tro at jeg faktisk forteller dette, sier han i podkasten «Time to Walk», skriver Page Six.

Tvang med seg prinsen på scenen

I podkasten forteller prinsen at oppgaven hans under veldedighetsgallaen egentlig bare skulle være å opptre vennlig ovenfor gjestene, og at han sjeldent tar seg av underholdningsdelen på scenen under slike gallaer, med mindre han skal holde tale.

Les også: Mat-tyveri, bonderomanse og øksedrama: Dette er høydepunktene fra årets «Farmen»-sesong

Selv var han egentlig klar for å sette seg ned og bare slappe av, men Swift hadde en annen plan.

– Jeg satt ved siden av Taylor Swift. Hun er på min venstre side. Og etter at Jon har spilt sin første låt, er det en pause, og hun snur seg mot meg. Hun legger hånden sin på armen min, ser meg inn i øynene og sier «kom igjen, William. La oss gå og synge», gjenforteller prinsen.

Og det var akkurat det som skjedde. Swift dro med seg prinsen opp på scenen til full jubel fra salen.

– Den dag i dag vet jeg fortsatt ikke hva som gikk av meg. For å være ærlig synes jeg det fortsatt er kleint å tenke på. Men for å være ærlig: Om Taylor Swift ser deg i øynene, tar deg på armen og sier «bli med meg»... Jeg reiste meg som en valp og bare «ja, ok, det høres ut som en god idé. Jeg følger deg», spøker 39-åringen.

Prinsen sammenlikner øyeblikket og seg selv med en svane på vannet:

– Jeg følte meg som en svane, hvor jeg prøvde å holde meg rolig på utsida, mens de små beina padler kjapt under overflaten. Men noen ganger, når du blir tatt ut av komfortsona, må du bare gå for det, sier han.

Røper blodig drama

I fjor sommer ble det kjent at skuespillerparet Megan Fox (35) og Brian Austin Green (48) skulle skilles etter ti år som mann og kone.

Like etter at nyheten om bruddet ble kjent, ble også Fox koblet til en ny mann, nemlig Colson Baker (31), bedre kjent som Machine Gun Kelly. Kort tid etter ble paret også observert sammen.

Siden den gang har verken Fox eller Baker lagt skjul på hva de føler for hverandre.

Men før det ble de to, kan Baker avsløre at det slettes ikke var gitt at de skulle bli et par. Under et intervju med Jimmy Fallon, kan han nemlig fortelle at helt i starten av deres forhold gikk han langt for å imponere skuespilleren.

Les også: «Machine Gun Kelly» ser rødt etter manglende Grammy-nominasjoner: – Hva faen er galt

Åpenhjertig forteller han om en gang han knivstakk seg selv ved et uhell i et forsøk på å imponere stjernen.

– Dette var helt i starten da jeg datet Megan. Det var bare en dårlig kveld, sier han.

31-åringen forteller videre at han hadde fått en kniv i gave av hans gode venn Travis Barker (46) som han en kveld bestemte seg for å bruke som rekvisitt for å imponere sin nye flamme. Baker forteller at han skulle forsøke seg på et triks, og kastet kniven opp i taket foran Fox. Idet han skulle ta ta i mot kniven igjen gikk det imidlertid ikke helt etter planen. Kniven gikk nemlig rett gjennom hånda hans.

– Dette er fra da kniven satte seg fast, sier Barker og viser frem arret til Jimmy Fallon.

– Så fort hun hadde dratt morgenen etter skjønte jeg at jeg måtte sy, fort, minnes han.

Lenket sammen på rød løper

Paret har som nevnt ikke lagt skjul på hvor forelsket de er i hverandre. Det siste året har de dukket opp sammen på rød løper i hete omfavnelser og virket uadskillelige.

I helgen tok de derimot det hele et skritt videre, da de bokstavelig talt var låst sammen på den røde løperen.

Les også: Fra «Hotel Cæsar» til Hollywood: Slik fikk norske Eva Sørhaug jobb blant verdensstjernene

Under et arrangement, i forbindelse med Bakers nye kolleksjon med neglelakker, dukket paret opp med en kjetting festet mellom dem. Kjettingen var festet i hver deres negl, og vakte mildt sagt oppsikt foran fotografene.

Ikke nok med at de to bokstavelig talt var låst sammen, skriver Page Six at Baker også dukket opp med en ny ansiktstatovering, nærmere bestemt en ny tatovering på haken.

Om tatoveringen er ekte eller ei er fortsatt ukjent.

Les også: Christer Falck har snudd helt om på livsstilen før familieforøkelsen: – Morsommere å veie lite

Røper oppsiktsvekkende detaljer fra vergemålet

Britney Spears (40) har vakt oppsikt flere ganger det siste halve året etter at hun for første gang uttalte seg i retten om det 13 år lange vergemålet som ble avsluttet i november.

Stjernen har vært svært så frittalende i sine egne sosiale medier denne høsten. Hun har blant annet gått hardt ut mot sin egen familie og kommet med flere oppsiktsvekkende detaljer fra vergemålet.

Nå får 40-åringen fansen til å sperre opp øynene igjen.

I et nyett nnlegg på Instagram hevder superstjernen at hun ble tvunget til å gå i terapi ti timer om dagen mot sin vilje, og i en video «gjenskaper» hun hvordan terapitimene pleide å se ut gjennom en sketsj.

Artisten utga seg for å være terapeuten hennes i starten av sketsjen, og etterlignet seg senere som pasienten.

«Så mye terapi jeg har vært gjennom mot min vilje... Blitt tvunget til å høre på kvinner fortelle meg hvordan de skal gi meg mer suksess. Det var en glede. Nei, virkelig. 10 timer om dagen, syv dager i uken. Jeg lyver ikke», starter hun innlegget med.

«I denne vakre nasjonen ville det bare være rettferdig av meg å dedikere livet mitt til den fantastiske terapeuten. Jeg takker dere for innsatsen.» spøker stjernen etterfulgt av flere emojis.

I videoen spiller altså Spears først en terapeut med tilgjort stemme, og henvender seg til kamera med typiske strofer som Spears hevder at terapeutene ville si til henne.

– Hei, jeg er terapeuten din i dag. Jeg er her for å stille deg et par spørsmål. Jeg er ikke her for å plage deg, jeg vil bare at du skal slappe helt av, sier hun blant annet i videoen.