- Når du møter din tvillingflamme, så vet du. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min, er noe av det prinsessen skriver på Instagram fra Los Angeles i USA, hvor hun oppholder seg for øyeblikket.

Kjæresten som prinsessen offentliggjør nå er den amerikanske sjamanen Shaman Durek. Han har vært prinsessens samarbeidspartner en stund, etter at de møttes gjennom felles bekjente i oktober i fjor.

- Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer har på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt. Han får meg til å le, mer enn noen andre, og han har den aller største visdom som han deler, skriver 47-åringen videre i Instagram-innlegget.

Kommer fra en spirituell familie

Durek har selv kommet med sin kjærlighetserklæring til prinsessen på sin Instagram-side:

- Det er noe vakkert over livet når du forelsker deg. Noe mykner opp i deg, noe som ikke kan forklares, men som føles langt inne i sjelen, er noe av det Durek skriver i Instagram-innlegget sitt.

- Å bli elsket eller ikke bli elsket. Jeg vil heller bli elsket helt ubetinget, enn å ikke bli elsket i det hele tatt. Det er dette jeg føler prinsesse Märtha Louise gir meg, skriver han videre.

Amerikaneren kommer fra en spirituell familie, og skriver på sin Facebook-side at han er en begavet foredragsholder og en inspirerende lærer. Han har jobbet med mange Hollywood-kjendiser, musikkartister og diverse klienter som kommer fra toppstillinger i næringslivet, ifølge biografien hans på Facebook.

Noe som bekrefter hans relasjon til ulike kjendiser er en gratulasjon fra Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow. Hun skriver «Amazing» under Instagram-innlegget til Durek.

Gjestet «Skavlan» og reagerte i ettertid

Begge to gjestet «Skavlan» i mars i år for å snakke om sitt profesjonelle forhold, men i ettertid var ikke i prinsessen fornøyd med hvordan intervjuet fremsto.

Hun hevdet blant annet at programmet klippet et annet svar til spørsmålet som programleder Fredrik Skavlan stiller Shaman Durek.

- Se forskjellen på disse to klippene. Hva hører du bli sagt i den første, og hva har det blitt til i den andre? Hvis det er ok å klippe inn et svar til et spørsmål, hvordan kan vi få frem budskapet vårt da? Hva er dine tanker? Spurte prinsessen på Instagram.

Dette fikk prinsessen til å reagere sterkt:

Her blir paret intervjuet av Skavlan:

Det nye kjæresteparet skal på turné i Norge fra 20. til 23. mai, ifølge Durek sin hjemmeside. De skal besøke Stavanger, Tromsø, Oslo og Fredrikstad.

- Prinsesse Martha Louise slutter aldri å overraske - og i kveld ønsker hun altså å bekjenne for hele verden at søt musikk har oppstått mellom henne og hennes nye samarbeidspartner - og han gjør det samme på sin side, sier TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland til Nettavisen.

- Alle som har opplevd de to sammen har kunnet merke at de har noe helt spesielt på gang. Selv kaller de hverandre tvillingsjeler - og nå også for «Den store kjærligheten». Selv kan jeg i kveld bare ønske begge til lykke og lykke til - og forstår at vi nå også kan vente oss en offisiell meddelelse fra Slottet med det første. I alle fall har de to selv allerede signalisert at de nå er klare for å møte pressen sammen og snakke om sin nye relasjon.