Onsdag 22. september feirer prinsesse Märtha Louise 50 år. Til tross for jubileum vil feiringen gå relativt ubemerket hen, ifølge Slottet.

Til Nettavisen kan Slottet fortelle at bursdagsfeiringen vil foregå hos kongeparet på Bygdø Kongsgård for en privat feiring med familie og venner.

Deriblant er døtrene, Maud Angelica (18), Leah Isadora (16) og Emma Tallulah Behn (12) selvskrevne gjester.

Les også: Derfor ga prinsesse Märtha Louise fra seg apanasjen: – Jeg var ved en korsvei

Hyllet mamma

At døtrene vil gjøre ekstra stas på moren sin på den store dagen skal man ikke se bort i fra. I november i fjor gjestet den mellomste datteren, Leah Isadora Behn, Nettavisen-podkasten «Schendis» der hun ikke la skjul på hvor mye hun ser opp til mammaen sin.

– Mamma er helten i livet mitt. Fordi hun er veldig kul, og hun er veldig sterk. Hun er alt. Hun klarer å takle oss, for vi er noen håndfuller. Alle tre er så forskjellige og hun takler oss på hver våre forskjellige måter. Hun vet hvordan hun skal takle situasjoner, uttalte Leah Isadora blant annet.

Hør hele podkastepisoden her: (Eller overalt du hører podkast)

Ventet flere overraskelser

Det kan tenkes at det er flere enn bare døtrene til Märtha Louise som kanskje vil overraske prinsessen litt ekstra på bursdagen.

I fjor dukket kjæresten Durek Verrett (46) opp som overraskelse i bursdagen uten at Märtha Louise en gang visste at han var i Norge. På det tidspunktet hadde de ikke møttes på over et halvt år på grunn av koronapandemien.

Les også: Leah Isadora (15) holder seg unna mediedekningen av kongehuset: - Jeg går rett forbi

– Jeg elsker overraskelser. Og den beste overraskelsen var at du dukket opp på bursdagen min, skrev prinsessen på Instagram og beskrev hvordan det hadde vært å være så lenge vekke fra mannen sin.

– Det har vært så utfordrende, men likevel vakkert, å se hvordan vi har fått et dypere bånd og forståelse for hverandre, selv om vi ikke har sett hverandre, skrev hun videre.

Det samme gjorde Verret.