Gå til sidens hovedinnhold

Prinsesse Märtha Louise hyller Leah Isadora Behn (15): - Din far ville ha vært så stolt av deg

Datteren til prinsessen og avdøde Ari Behn ble konfirmert på lørdag.

Kongefamilien var samlet i Jar kirke for å se Leah Isadora bli konfirmert. 15-åringen ankom sin egen konfirmasjon sammen med Märtha Louise og søstrene Maud Angelica (17) og Emma Tallulah (11).

Les også: Verretts eks-kjæreste har mottatt trusler om søksmål etter uttalelser om Durek Verrett

Det var et begrenset antall plasser i kirken på grunn av koronasituasjonen, men det så ikke ut til å ta gleden fra hverken Märtha Louise eller datteren. Etter konfirmasjonen dro kongefamilien til restaurant- og selskapslokalet Hvalstrand bad i Asker for å nyte en bedre middag og fest.

- Stolt av deg

Det var tydelig at lørdagens konfirmasjon var viktig for kongefamilien, og ikke minst for prinsesse Märtha Louise som søndag tok seg tid til å dele et ektefølt innlegg om sin datter på sosiale medier.

«Min vidunderlige og talentfulle Leah Isadora. Du ser så vakker ut i i din nye bunad. Jeg er så stolt av deg, min kjære. Du tør å jakte på drømmene dine og du tør å følge din intuisjon. Du har fått din artistisk side fra din far, besteforeldre og oldeforeldre på begge sider. Jeg elsker at du er så tro mot deg selv og dine følelser. Jeg elsker din humor, og din far ville ha vært så stolt av deg og sagt at du er den mest talentfulle unge kvinnen i verden, som er på en reise mot stor berømthet og suksess», er noe av det prinsessen skriver på Facebook og Instagram.

Tøffe dager

Leah Isodoras far, Ari Behn, tok sitt eget liv 1. juledag 2019. Dermed ble det etterlatt hos stort tomrom hos de tre døtrene, og ikke minst også hos prinsessen.

Les også: Åpenhjertig Märtha Louise: - Jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse

For noen dager siden delte hun følgende melding på Instagram:

«Noen dager er bedre enn andre - og jeg må innrømme at jeg har hatt noen veldig dårlige dager i det siste. Av og til føles alt bare for mye og overveldende, og jeg har en tendens til å havne i et hull av fortvilelse, selvmedlidenhet og jeg føler meg som et offer på alle området i livet», skriver hun til bildet, og fortsetter:

«Ingen energi - bokstavelig talt - depresjon som kryper inn (min stakkars kjæreste som må holde ut alle følelsene mine i denne berg-og-dal-banen...) Selv med mange mennesker som støtter meg og er der for meg, så klarer jeg ikke å riste av meg det mørke hullet».

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken