Gå til sidens hovedinnhold

Prosecco-frokosten som lages på minutter

Denne superenkle prosecco-frokosten kan bli den nye favoritten.

Er det noe alle asiatere har et forhold til så er det stekt ris. Vi ser det på diverse menyer, men har du tenkt på hva det egentlig er? Det er Asias svar på pytt i panne. Her gjelder det med andre ord å være kreativ, og det er den perfekte retten for å få brukt opp restene i kjøleskapet. I Asia spiser de ofte denne retten til frokost, og med presecco-anbefalingen til vinekspert Kjell-Gabriel kan dette bli den perfekte starten på dagen.

Se hvor enkelt Rudi lager retten i videoen under:

Kjell-Gabriel sitt vinforslag kan overraske. Sødmen og friskheten i denne proseccoen passer perfekt med saltet og smakene i stekt ris. Lag en ny tradisjon i hjemmet: Prosecco og stekt ris er det nye.

Angelino Treviso Prosecco Brut 2020 kr 146.90 - varenummer: 1410601

Oppskrift

Stekt ris

Gårsdagens ris

Hvitløk

Løk

Erter/gulrøtter

Kokte/stekte reker

Eggerøre

Salt

Msg

Maggi seasoning

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå