Gå til sidens hovedinnhold

Publiserer toppløsbilde for å komme utpressere i forkjøpet

Den kjente komikeren Whitney Cummings lar seg ikke presse av personer som har fått tak i et toppløsbilde.

Ifølge komikeren Whitney Cummings (36) har en eller flere personer sikret seg et toppløsbilde av henne, og har forsøkt å presse henne for penger.

«Hvor mye vil det koste å ikke publisere dette bildet?», er en av meldingene hun har fått.

Men Cummings lar seg ikke pille på nesa. For å få overtaket på utpresserne har hun valgt å selv publisere toppløsbildet.

Les også: (+) Jennifer Aniston om toppløsbilde: - Bare støtende om du synes bryster i seg selv er støtende

– Om noen skal tjene penger på min brystvorte, er det meg

I to innlegg på Twitter forklarer komikeren bakgrunnen for at hun legger ut bildet.

– I april publiserte jeg en story på Instagram som ved et uhell viste en brystvorte. Jeg slettet så fort jeg oppdaget det. Folk som tok skjermbilder forsøker å få penger av meg, noen sier de har fått tilbud om å selge dem, noen ber om penger for at de ikke skal publisere bildet, skriver hun.

I neste innlegg legger hun ved toppløsbildet, og fortsetter:

– De må alle tro at jeg er langt mer berømt enn jeg er, med de må også tro at jeg er mye mer lettskremt enn jeg er. Hvis noen skal tjene penger eller likes på min brystvorte, er det meg. Så her er den, tåpelige tullinger.

Les også: (+) Lene (28) har finansiert studiene ved å selge toppløsbilder av seg selv: –⁠ Ser ingen grunn til å slutte

Avslører ikke gjerningsmennene

Whitney Cummings avslører ikke navnene på noen av personene som har truet med å publisere bildet, og forklarer hvorfor:

– Jeg publiserer ikke navene, fordi noen av dem kan bare være dumme unger. Jeg hadde ikke likt det om mine dumme ideer da jeg var tenåring skulle forfølge meg for alltid eller hver gang noen googlet navnet mitt, skriver hun på Twitter.

I etterkant av publiseringen skal komikeren ha blitt truet med at hackere har tilgang til iCloud-bildene hennes. Det bekymrer tilsynelatende ikke 36-åringen.

– Jeg skal være ærlig å si at jeg står for de fleste av nakenbildene mine. Jeg er ærlig talt mer flau over alle inspirasjons-sitatene jeg har tatt skjermbilde av, skriver hun.

Les også

(+) Supermodeller på intim utstilling: - Bryter grensene for nakenfotografering

Cummings er ikke den eneste som har gjort tilsvarende grep når private bilder har kommet på avveie.

I juni publiserte skuespiller Bella Thorne (21) private nakenbilder på Twitter etter at en hacker hadde fått tilgang til bildene.

– Jeg publiserer disse bildene fordi det er min avgjørelse nå, du får ikke ta enda en ting fra meg. Jeg kan sove bedre i natt vel vitende om jeg har tatt kontrollen tilbake. Du kan ikke kontrollere livet mitt, og det vil du aldri kunne, skrev stjernen.

I 2018 opplevde håndballspilleren Nora Mørk marerittet da flere private bilder ble spredt på nett. Om lag 20 personer ble anmeldt i saken for å ha bidratt til spredning av bildene.

I 2014 ble nærmere 500 nakenbilder av en lang rekke kjendiser spredt på nett i en bildeskandale som i dag er kjent som The Fappening.

Bildene ble sannsynligvis innhentet av datasnoker etter å ha fått tilgang til Apple-tjenesten iCloud.

Les også

100 kvinner viser alt: – Noen ble rystet av synet (+)

Les også

– Derfor poserte jeg naken (+)

Kommentarer til denne saken