Influenser Eveline Karlsen (30) er på flyttefot – igjen. Denne gangen har hun kjøpt bolig utenfor hjembyen Skien, og har nå blitt boligeier i Oslo.

30-åringen har nemlig sett seg lei all pendlingen fram og tilbake til hovedstaten, og den nye leiligheten skal derfor fungere som en pendlerbolig.

Les også: Eveline Karlsen får bygge drømmehuset på «ordførertomta»: – Jeg er veldig glad

Til Nettavisen forteller hun at hun har oppfylt boligdrømmen i Oslo, og kapret seg drømmeleiligheten på Majorstuen.

Nok et oppussingsobjekt

Tanken om å flytte til hovedstaten slo henne for lenge siden. Karlsen har bare ventet på det riktige tidspunktet før hun gikk til pendlerbolig-kjøpet.

Hun hadde derimot to kriterier til Oslo-leiligheten: Gode parkeringsmuligheter og sentral plassering.

Men det var ikke det eneste som sto på ønskelisten.

– Jeg har hatt veldig lyst på den typiske Oslo-leiligheten med stukkatur og rosetter i taket, men siden det er en pendlerbolig så ville jeg ikke at den skulle være gigantisk heller, sier Karlsen til Nettavisen.

Les også: «Bloggerne»-Eveline ofret leilighet i Oslo for drømmetomt i Skien

Influenseren punget ut 6,2 millioner kroner for den 60 kvadratmeter store Majorstuen-leiligheten, og fikk den til og med litt under takst.

Influenseren skal etter planen ta over leiligheten etter nyttår, og da starter nok et oppussingsprosjekt for 30-åringen. Det har hun litt erfaring med fra før av.

– Uff, det er nesten litt stressende, ler Karlsen.

Oppussingsplanene er allerede klare, og ifølge den populære influenseren har leiligheten et bra utgangspunkt som gjør at renoveringen ikke blir overveldende denne gangen.

Etter planen skal kjøkkenet pusses opp, i tillegg til at gulv og fliser skal byttes ut.

– Det er veldig tidkrevende, men jeg gleder meg til å gjøre den freshere og sette mitt preg på den, sier 30-åringen.

Eiendomsmogul

Den suksessrike influenseren har de siste årene investert en god del i boligmarkedet. Skien-jenta eier tre eiendommer i hjembyen sin, hvor den ene er hennes faste bolig.

I tillegg har hun en leilighet i Skien sentrum som fungerer som kontor, og for to år siden kjøpte hun en tomt der hun skal bygge drømmehuset.

Leiligheten i Oslo er dermed Karlsens fjerde boligkjøp på relativt kort tid. Overfor Nettavisen røper hun at det skjedde litt fort.

– Det var veldig spontant, men dette er veldig smart av meg. Det er en god investering, sier hun.

Les også: Eveline Karlsen tjener millionlønn og har jobben «alle» unge drømmer om: Det er én ting hun mener alle bør vite

Det var i 2020 Karlsen gikk til tomtekjøpet i hjembyen. Men det viste seg å by på flere utfordringer, og 30-åringen havnet i en boligstrid som strakte seg utover to år.

I starten av september kom derimot gladnyheten, Karlsen fikk dispensasjon til å starte byggingen av drømmehuset av statsforvalteren. For to år siden betalte hun 1,9 millioner kroner for tomten i Skien, men noe husbygging har ikke startet ennå.

Først må tomten klargjøres før hun kan starte å bygge drømmehuset. I tillegg vil den nye Oslo-leiligheten ta opp Karlsens tid fremover.