Art & Bob Television har så vidt begynt å forberede planene for en svensk versjon av serien, som heter «Bø» på svenske strømmetjenester.

De tror konseptet med rånere, kjærlighet og sorg sammen med utforskning av psykiske helseproblemer og usunne mannsidealer kan fungere godt på svenske skjermer.

– Da vi begynte å se på «Rådebank», ble vi solgt. Glenn-Tores fortapthet sammen med tematikken som vi begge brenner for, plassert i det litt uventede rånemiljøet, engasjerte oss fra første stund, og vi ble raskt enige om at vi ville ta med denne fantastiske historien hit, sier Hampus Nessvold og William Spetz i Art & Bob.

Tredje sesong av NRK-serien «Rådebank» hadde premiere på NRK 20.januar, og tidligere i januar kom nyheten om at det ikke blir flere sesonger med rånerne i Bø i Telemark.

– Vi la en plan for fire år siden om at vi ønsket oss tre sesonger, og NRK har gitt oss den tilliten. Det føles helt riktig nå, men jeg skal innrømme at jeg synes det er trist. Jeg har blitt fryktelig glad i karakterene, universet og for å være helt ærlig: i rånemiljøet i Bø. Det har jo vært en stor del av livet mitt i fire år nå, så det er litt vemodig, sa serieskaper Linn-Jeanethe Kyed til P3.no .

Les også: Gjenforenes etter NRK-suksessen: – Ikke noe far og sønn-kjærlighet her