*Nettavisen* Livsstil.

Rapperen Juice Wrld (21) er død

DØD: Juice Wrld, her fra en konsert i Philadelphia i mai tidligere i år.

DØD: Juice Wrld, her fra en konsert i Philadelphia i mai tidligere i år. Foto: Owen Sweeney (Invision/AP)

Rapperen fylte 21 år på mandag. Søndag falt han om og døde, melder nettstedet TMZ.

08.12.19 18:03

Rapperen skal ha fått et illebefinnende da han gikk gjennom flyplassen Midway i Chicago.

Nødetatene forteller at han blødde fra munnen da ambulansepersonell kom til stedet.

TMZ forteller at Juice Wrld - som egentlig heter Jarad Anthony Higgins - fortsatt var bevisst da han ble kjørt til et sykehus. Her ble han ble imidlertid erklært død kort tid senere. Dødsårsaken er uklar på dette tidspunktet.

Artisten har blitt lyttet til av over 27 millioner unike brukere på Spotify den siste måneden, og er med det i skrivende stund den 58. mest avspilte artisten i verden i samme tidsperiode.

21-åringen har drevet med musikk siden 2015, men slo for alvor gjennom i 2018, med låtene «All Girls Are the Same» og «Lucid Dreams». Han sang også sammen med Ellie Goulding på låten «Hate Me».

Flere venner og kolleger av Juice Wrld er sjokkert over nyheten, blant annet rapperen Lil Nas X:

YouTuber Jeffree Star skriver «Våknet nå og leste disse forferdelige nyhetene... RIP JUICE WRLD, du ble revet bort altfor tidlig»:

Også på hans siste bilde på Instagram strømmer kondolansene inn:

Juice Wrld er ikke den første amerikanske rapperen i 20-årene som har gått bort de siste årene. XXXTentacion, Lil Peep og Mac Miller er eksempler på andre kjente navn som nylig har gått bort tidlig.

21-åringen holdt sin første konsert i Norge på Sentrum Scene i Oslo i 2018, ifølge nettstedet 730.no. Han etterlater seg kjæresten Ally Lotti ifølge samme nettsted:

Annonsebilag