«I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.»

Den siste måneden har flere kvinner tatt til sosiale medier og rettet grove anklager mot den amerikanske rapperen Clifford Joseph Harris Jr (40), bedre kjent under rappernavnet T.I, og kona Tameka «Tiny» Harris (45).

Kvinnene hevder at musikerparet skal ha utsatt dem for seksuelle overgrep, der forholdsvis to kvinner hevder å ha blitt kidnappet og voldtatt av paret.

Ifølge The New York Times er det nå satt en advokat på saken som holder på med en utredning av de grove anklagene. I utredningen skriver advokaten Tyrone A. Blackburn at totalt 11 kvinner, uavhengige av hverandre, hevder å ha blitt utsatt for vold på ulikt vis av stjerneparet.

– Kvinnenes historier har vært uhyggelige like, skriver Blackburn og gjenforteller historier som omhandler anklager om seksuelle overgrep, tvungen narkotika inntak, kidnapping og vold.

Hendelsene skal ifølge The New York Times ha funnet sted mellom 2005 og 2018.

– Kvinnene er redde for sitt eget liv og sikkerhet, skriver Blackburn videre i utredningen som forklaring på hvorfor de fleste kvinnene ønsker å være anonyme.

T.I og kona erkjenner imidlertid ikke straffskyld. Gjennom sin advokat Steve Sadow hevder paret at anklagene er en del av en drittkasting-kampanje.

– Vi forventer at påstandene blir undersøkt grundig og ordentlig, og da vil det heller ikke bli noen tiltale. Påstandene er ingenting annet enn en del av en drittkasting-kampanje som startet i sosiale medier, og som nå prøver å manipulere pressen og misbruke rettsvesenet, sier paret i en uttalelse.

Vekker oppsikt med fylle-video

Kylie Jenner (23) er kjent for å vekke oppmerksomhet i sosiale medier. Denne gang er det derimot i en av hennes kommende YouTube-videoer som får fansen til sperre opp øynene.

Som en del av hennes faste spalte «Get ready with me», der hun inviterer seerne til å se Kylie Jenner sminke et kjent ansikt mens de snakker om alt og ingenting, er det denne gang søsteren Kendall Jenner (25) som skal gjeste sminkestolen.

De to har imidlertid laget en litt annen vri for spalten, som foreløpig ikke er blitt publisert ennå, der de i tillegg til å prate og sminke hverandre, også drikker alkohol. Det ender med andre ord med et litt annerledes sminkeresultat, og Kylie får så sjokk av sine egne ferdigheter at hun tisser på seg selv da hun ser resultatet.

– Herregud, jeg tisser på meg, ler Kylie Jenner i en snutt hun delte på Instagram.

Snutten kom i en rekke av andre bilder fra innspillingen – som blant annet avslører flere flasker tequila.

Selv om det tilsynelatende så ut til at de to søstrene moret seg i påvirkningen av alkoholen, later det imidlertid ikke til at fansen synes det var like stas.

– Dette er dårlig forbilder, skriver blant annen en fan, mens flere andre spør seg om hvorfor jentene i hele tatt måtte drikke for å få en morsom sminkevideo på YouTube.

Taylor Swift raser mot Netflix-serie

Den siste uken har den nye Netflix-serien «Ginny & Georgia», som omhandler den fritenkende, unge moren Georgia og tenåringsdatteren Ginni, fengslet og terget på seg flere TV-tittere.

Serien hadde premiere forrige uke, men allerede er det flere som har sett alle episodene – og spesielt den siste episoden som har skapt voldsomme overskrifter den siste tiden.

Les også: Taylor Swift holdt familietragedien skjult i fem år: – Veldig vanskelig for meg å snakke om

I en opphetet diskusjon om kjærlighetslivet til Ginny, spør Georgia datteren om hun har slått opp med kjæresten.

– Hvorfor bryr du deg? Du bytter type oftere enn Taylor Swift, svarer Ginny-karakteren, til TV-seernes store forargelse.

Kommentaren på Taylor Swift sin bekostning har satt sinne i kok hos flere som anklager manusforfatteren for «slutshaming»-vitser.

– Respekter Taylor Swift, skrev en tilhenger av popidolet, men andre oppfordret til å boikotte serien.

Mandag tok imidlertid Taylor Swift selv til ordet og raste mot serien.

– Hei Ginny & Georgia, 2010 ringte og de vil ha sin late, dypt sexistiske vits tilbake. Hva med å slutte å bryte ned hardtarbeidende kvinner ved å definere denne hestemøkka av en vits som morsom?