Gå til sidens hovedinnhold

Rapperen T.I. sier han tar datteren med til gynekologen for å sjekke jomfruhinnen hennes

Stjerne-rapperen T.I. sjokkerer med uttalelse om sin 18 år gamle datter.

NEW YORK (Nettavisen): I et intervju med på podcasten «Ladies Like Us» forteller den amerikansk rappestjernen T.I. at han hvert år tar datteren med seg til en gynekolog for å sjekke om hun har hatt sex, og om hun fortsatt er en jomfru.

Les også: For 270 kroner kan du bli «jomfru» igjen

T.I., som egentlig heter Clifford Joseph Harris Jr., sier til podcasten at han gjør det for å beskytte sin datter.

- Jeg tror at de fleste barn, i etterpåklokskap, når de ser seg tilbake, alltid takker sine foreldre for ikke å tillate at de skader seg selv så mye som de kunne ha gjort, sier rapperen, ifølge Huffington Post.

T.I. er i dag gift med Tameka «Tiny» Cottle, som han også har et reality TV show sammen med som heter «T.I. & Tiny: The Family Hustle.»

Paret har tre barn sammen, i tillegg til fire barn fra tidligere forhold.

«Hun er en fange!»

Podcasten «Ladies Like Us» ledes av Nazanin Mandi og Nadia Moham, og det er når de spør rapperen om han har hatt sex-samtalen med sine barn, at T.I. kommer med det oppsiktsvekkende svaret.

- Dette er tingen. Deyjah er nå 18 år, og hun er nettopp uteksaminert fra high school, og skal inn på sitt første år på college, og må finne ut av ting selv. Og, ja, vi har ikke bare hatt samtalen om sex, men vi har årlige turer til gynekologen for å sjekke hennes jomfruhinne, sier T.I.

Les: Fire ting du burde vite om sex, kropp og seksualitet

På podcasten kan man da høre at Mandi og Moham begynner å le, hvorpå en av dem sier på spøk: «Noen må sjekke innom hos Deyjah, hun er en fange!»

Ifølge Huffington Post forteller T.I. deretter videre om hvordan han gjør en avtale hos gynekologen for datteren hvert år, hvor han blir med.

Les: Voldtatt av IS-soldater – opererer jomfruhinnen tilbake

Siden datteren er over 18, må hun også signere papirer på at faren skal få tilgang til hennes helseopplysninger.

- Dette er ekkelt

Etter at saken har blitt kjent, raser nå debatten. Et av mediene som har delt saken på Facebook, er Huffington Post.

Etter bare en drøy time var det kommet inn over fire tusen kommentarer, flere av dem svært negative.

- Dette er ekkelt. Tittelen på saken burde vært «Berømt far misforstår hvordan anatomien virker, straffer sin datter», skriver en leser.

Les også: Hva er et «normalt» sexliv? Dette viser forskningen

Huffington Post har også lagt ut en transkripsjon av alt T.I. sier i podcasten om temaet:

- Dette er hvordan vi gjør det. Rett etter bursdagen, så feirer vi. Vanligvis dagen etter feiringen, så nyter hun gavene. Jeg putter en post-it lapp på døren «Gynekologen. I morgen. 9:30.» Så går vi og setter oss ned og legen kommer til oss og prater, og vel, han holder et høyt profesjonelt nivå. Han sier «Du vet det, at for at jeg skal dele informasjon med deg ... - hvorpå jeg er «Deyjah, de vil at du skal signere på dette … så vi kan dele informasjon. Er det noe du ikke vil at jeg skal vite? Ser du doktor, det er ikke noe problem.» Og så kommer legen og sier «Vel, jeg vil bare at du skal vite at det er andre ting enn sex som kan gjøre at jomfruhinnen går i stykker, som sykling, idrett, ridning, og andre former for fysisk aktivitet.» Da sier jeg; «Hør her, doktor, hun rir ikke på noen hester, hun sykler ikke og hun driver ikke med sport. Mann, bare sjekk jomfruhinnen og gi meg resultatene så raskt du kan», sier T.I. i podcasten.

- Burde aldri snakket om datterens sexliv

Flere kjendiser reagerer nå sterkt på det kjendis-rapperen sier. En av dem er Sharon Osbourne.

- For det første så burde han aldri snakke om sin datters sexliv, aldri, sier hun på TV-programmet «The Talk» på onsdag.

- Og så på en podcast? Jeg synes det er ekkelt at han vil gå til gynekologen med sin datter og snakke om dette. Ikke snakk om dine barns sexliv, eller hva som skjer med deres kropp, det er hellig for dem. Det er ikke ditt liv, sier Sharon Osbourne, ifølge toofab.com

- Fordi du er faren, gir det deg ikke andre rettigheter, det er ikke ditt liv, la din datter leve sitt eget liv. Og holdt hennes liv privat, sier Osbourne.

Skuespilleren Ellen Barkin har også kastet seg på i kritikken mot T.I. Hun skriver syrlig følgende på Twitter.

- Jeg har dårlige nyheter til T.I. Etter seks måneder med vaginal sex ... mistet jeg jomfruhinnen.

Det samme har Chrissy Teigen, som skriver følgende på Twitter:

Her kan du se to bilder T.I. la ut av datteren i forbindelse med 18-årsdagen hennes:

Kommentarer til denne saken