I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Strømmetjenesten Hulu er i full gang med å lage en serie om forholdet til Pamela Anderson (53) og eksmannen Tommy Lee (58), og bilder fra tv-settet allerede har imponert fansen.

I rollene som Anderson og Lee er nemlig Lily James (32) og Sebastian Stan (38) slående like det tidligere paret, og bilder av de to skuespillerne i karakter har skapt overskrifter verden over siden innspillingen av serien startet i april 2021.

Les også: Harry og Meghan har blitt foreldre igjen

Men det er ikke alle som deler entusiasmen for prosjektet.

Strømmetjenesten Hulu markedsfører den nye serien som «en komedie basert på den sanne historien bak utgivelsen av den første virale filmen i historien – sextapen til Pamela Anderson og Tommy Lee», skriver amerikanske Vanity Fair.

Og det er nettopp denne beskrivelsen som får blant andre Courtney Love (56) til å rase. I et nå slettet innlegg på Facebook skrev hun nylig at den mye omtalte sextapen, som altså er bakteppet for serien, ødela «Baywatch»-stjernens liv.

Venninnen og eksen reagerer

I Facebook-innlegget skrev 56-åringen at hun var i studio for å spille inn et album da sextapen ble lekket.

«Alle så på sextapen med stor skadefryd. Det var helt forferdelig. Så jeg kastet ut alle som diskuterte den. Den ødela venninnen min Pamela sitt liv. Fullstendig», skrev artisten.

Les også: Dette er årets «Paradise Hotel»-deltakere

Videre skrev Love at hun fikk en forespørsel fra serieskaperne om å bruke en av låtene hennes i Hulu-serien.

«Jeg sa: Ikke faen. Sjokkert», skrev hun før hun avsluttet:

«Hjertet mitt går ut til Pammy, som må gjennom sine traumer igjen. Og skam på Lily James, hvem hun nå enn er».

Heller ikke skuespiller og boksetrener Chuck Zito (68), som datet Pamela Anderson et par år etter skilsmissen fra Lee, tror serien er en god idé. Det sier han i et intervju med TMZ.

Les også: Pamela Anderson har giftet seg igjen

Zito mener det er dårlig gjort overfor Anderson å dra opp igjen et kapittel som er over 20 år gammelt. Han sier det er «dårlig stil» å lage en serie om hendelsen, spesielt hvis personene det gjelder ikke er med på det selv, noe de ikke er.

Anderson og Lee giftet seg i 1995 etter å ha kjent hverandre i bare 96 timer. Ekteskapet tok slutt i 1998.

Kan bli historisk

Søndag delte prins Harry (36) og kona, hertuginne Meghan (39), den hyggelige nyheten om at de har blitt foreldre igjen.

Paret har sønnen Archie (2) fra før av, og jubler nå over datteren Lilibet Dianas ankomst. Den lille er oppkalt etter både bestemor dronning Elizabeth (95), som kalles Lilibet av familien, og etter prins Harrys mor, avdøde prinsesse Diana.

Lilibet Diana, som ifølge hertugparets hjemmesider går under kallenavnet «Lili», ble født i USA. Mamma Meghan er amerikansk statsborger, mens pappa prins Harry naturligvis er britisk statsborger. Men hva er da Lilibet? Er hun britisk eller amerikansk? Det har Daily Mail trolig funnet svaret på.

Les også: Kongelige bryllup går ikke alltid knirkefritt for seg. Her er de største skandalene

Ifølge avisen vil Lilibet mest sannsynlig få dobbelt statsborgerskap, både britisk og amerikansk. Det samme har storebror Archie, som ble født i Storbritannia. Dette fordi begge foreldrenes statsborgerskap går i arv til barna deres.

I og med at hertugparets datter er født i USA, kan hun potensielt bli historisk i fremtiden. Dersom hun noen gang ønsker å stille til presidentvalg i USA, kan hun nemlig det. I så fall vil hertugparets datter bli den første presidentkandidaten noensinne som samtidig er i rekken til å arve til den britiske tronen. I arverekken er Lilibet nummer åtte i køen, bak både storebror Archie og pappa prins Harry.

Uheldig boligtvist

Forrige måned kunne The Hollywood Reporter melde at Khloé Kardashian (36) og moren, Kris Jenner (65), hadde kjøpt hus ved siden av hverandre i Hidden Hills i California.

De kjøpte imidlertid ikke hus de kunne flytte rett inn i, og de hadde store planer om å bygge nye hus på eiendommen.

Men det har vist seg å være enklere sagt enn gjort.

I en ny episode av «Keeping Up With The Kardashians» forteller nemlig Khloé Kardashian at utbyggeren de ansatte til jobben har «stukket av» med husene og prøvd å stjele penger fra både henne og moren. Det skriver Cosmopolitan.

Les også: Den britiske realitystjernens legetime ble stadig korona-utsatt. Så kom sjokkbeskjeden

Ifølge Kardashian hadde hun advart moren om å ansette utbyggeren etter å ha kjørt en bakgrunnssjekk på ham. Kris Jenner ville derimot holde seg til utbyggeren hun hadde valgt, og datteren ble med selv om hun var «ukomfortabel».

Og etter alt å dømme burde Jenner ha stolt på datteren.

– Vi endte opp med å sparke ham, for han prøvde å stjele fra meg, sier Kardashian i episoden og legger til:

– Og nå har han tatt husene våre, så prosjektet står stille.

Videre forklarer realitystjernen at de ikke har noe rett til å være på eiendommen, ettersom utbyggeren har tatt med seg skjøtene deres. Dermed kan de heller ikke få en annen utbygger til å ta over oppdraget mens de prøver å løse saken.

36-åringen er åpenbart frustrert over situasjonen:

– Vi kan ikke engang ta ham til retten på grunn av korona. Så vi må gjennom mekling først. Det suger, sier hun.

Ifølge The Hollywood Reporter har eiendommene kostet mor og datter dyrt, mer nøyaktig mellom 17 og 20 millioner dollar per hus. Dette tilsvarer 100 millioner norske kroner.