– Jeg tror det er veldig få som har en kriminell, din mishandler, som får lov til å gå så bredt ut og sterkt ut, og som bruker ditt traume på å tjene penger.

Det sier norske Cecilie Fjellhøy (33) i Nettavisen-vodkasten «Stavrum & Eikeland» etter å ha sett promobildene av «Tindersvindleren» Simon Levievs (31) første intervju etter at Netflix sin hit-dokumentar «The Tinder Swindler» ble publisert.

Se TV-bildene Fjellhøy nå reagerer på - og se hennes reaksjon:


Hele «Stavrum & Eikeland»-intervjuet med Cecilie Fjellhøy hos Nettavisen tirsdag 22. februar.

Simon Leviev ble fort et kjent navn etter en VG-spesial i 2019 som avslørte at han skal ha svindlet flere unge kvinner gjennom datingappen Tinder. Siden har også den nevnte Netflix-dokumentaren kommet ut, og som følge av dette har 31-åringen blitt verdenskjent. Selv har han derimot holdt en relativt lav profil, og det ferske intervjuet med Inside Edition er det første han gjør etter at han ble stemplet som svindler.

Les også: Har samlet inn over 440.000 kroner til «Tinder-svindleren»-ofrene: – Helt sjokkerte

Intervjuet med Leviev er ikke publisert i sin helhet ennå, men Inside Edition har derimot sluppet en liten sniktitt. Der fastslår 31-åringen at han ikke kjenner seg igjen i anklagene.

– Jeg var bare en singel gutt på Tinder som ville ha det gøy, sier han i det eksklusive intervjuet.

– Jeg er ingen svindler, legger den israelske 31-åringen til.

– Alltid elsket oppmerksomheten

Det at han nå har blitt verdenskjent, skal Leviev angivelig utnytte til det fulleste. Ifølge TMZ skal nemlig Leviev ha et ønske om å både skrive en bok og starte en datingpodkast for å få fart på en karriere innen underholdningsbransjen.

At den israelske mannen nå potensielt vil bli kjendis og tjene penger på oppmerksomheten, overrasker ikke Fjellhøy.

– At han har lyst til å bli kjendis er ikke noe sjokk, sier hun i «Stavrum & Eikeland».

– Jeg husker da jeg var sammen med ham, eller da jeg trodde jeg var sammen med ham, så hadde vi en kveld sammen hvor han sa at han ville bli politiker i Israel og statsminister og sånt. Han har alltid vært opportunistisk og han har alltid elsket oppmerksomheten, forteller 33-åringen.

Les også: Svenske Pernilla Sjöholm om «The Tinder Swindler»-suksessen: – Er det virkelig meg de skriver om?

Videre minnes hun en samtale de hadde for et år siden.

– Jeg skrev til ham på Instagram for litt over et år siden, og da svarte han at «your lies made me a superstar». Så han gosser seg veldig med alt som skjer nå. Spesielt i media, som gir ham den oppmerksomheten, sier Fjellhøy – som for øvrig reagerer på den massive oppmerksomheten rundt Leviev.

– Det er en ting hva han vil, det er noe annet når andre faktisk gir ham muligheten. Det sårer, sier hun og legger til:

– Det overrasker meg ikke at han vil prøve å tjene penger på dette.

Utnytter kjendisstatusen

31-åringen står nå oppført på kundelisten til Hollywood-byrået Gitoni, som produserer TV-show, dokumentarer og utgir bøker, og kjendismanageren Gina Rodriguez legger ikke skjul på at hun ser gode muligheter for mannen som nå er kjent over hele verden som selveste «Tindersvindleren».

«Jeg så Netflix-serien Tinder Swindler, og følte den var ufullstendig ettersom vi aldri har hørt den andre siden. (...) Jeg har flere spørsmål, og jeg er kvinne. Derfor har jeg tatt kontakt med Simon Leviev. Det finnes alltid to sider. Lik det, hat det – jeg vil høre hans side», skriver hun på Instagram.