Gå til sidens hovedinnhold

Reaksjonene hagler etter Sarah Hylands dristige bilde på Instagram

– Dette sender bare ut feil signaler, skriver én kritiker om bildet til skuespiller Sarah Hyland og forloveden. Andre mener folk er i overkant følsomme.

«Modern Family»-skuespiller Sarah Hyland (28) og forloveden Wells Adams (34) har publisert et noe dristig bilde på Instagram, og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

På bildet, som later til å være knipset i forbindelse med en bryllupsfest, griper både Adams og kameraten Matt Shively om brystene til sine respektive kjærester.

– Vi tar fotobokser i bryllup veldig seriøst. #mcm til mennene som elsker og behandler damene sine som dronninger, fleiper Hyland i bildeteksten til bildet.

Emneordet #mcm står for «man crush monday», og følger gjerne bilder av menn, gjerne hemmelige forelskelser, som publiseres på en mandag.

Les også: Nå skal Sarah Hyland gifte seg

Langt fra alle av Hylands nærmere syv millioner følgere setter pris på fleipen, og henger det på metoo-knaggen, skriver Fox News.

En skriver i kommentarfeltet:

Dette sender bare ut feil signal.

En annen skriver:

Som dronninger = som objekter? Oppløsningen av patriarkalske kjønnsrelasjoner kan ikke komme snart nok.

En tredje person skriver:

I tider med respekt for kjønnsbalanse og kvinners rettigheter, ser vi fremdeles bilder som dette. Vi går ikke framover med en slik mentalitet.

Les også: Skuespiller Sarah Hyland innlagt på sykehus

Flere støtter imidlertid Sarah Hyland, og skriver at bildet ikke har noe med #metoo å gjøre.

En skriver:

Dere skjønner alle at dette er forloveden hennes, ikke sant? Det er en ekstremt stor forskjell mellom forloveden din som griper tak i puppen din MED SAMTYKKE for et lettbent bilde, og en mann som behandler en kvinne som «et objekt».

En annen mener:

Folk begynner å bli i overkant følsomme.

En tredje skriver:

Hmm. Hvis hun er den som legger ut bildet og gifter seg med den mannen, har dette bildet ingenting med #MeToo-kampanjen å gjøre.

Sarah Hyland har i skrivende ikke kommentert kritikken.

Hyland og Adams har vært sammen siden oktober 2017, og annonserte forlovelsen sommeren 2019. Datoen for bryllupet er ikke kjent.

Les mer

Nå begynner Instagram å skjule hvor mange som har likt innlegg

Les mer

Adeles vekttap skaper oppstandelse

Les mer

Ron Perlman (69) forlater kona etter 35 år. Observert med yngre kollega

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar