*Nettavisen* Livsstil.

Realitykjendis fødte i klesskapet

Realityparet Jade og Tanner Tolbert kunne mandag ønske sin lille sønn velkommen til verden. På Instagram deler Jade nå en dramatisk fødselshistorie. Fra før har paret datteren Emmy. Foto: Fernando Leon (AFP / NTB Scanpix)

- Det var et av de mest skremmende øyeblikkene i livet mitt, skriver realitystjernen om den dramatiske fødselen.

02.08.19 09:19

Jade Rober Tolbert og mannen Tanner Tolbert møtte hverandre på Bachelor In Paradise i 2. sesong av programmet og har, ifølge People, vært gift i tre år.

Mandag kunne paret ønske sitt andre barn til verden og på Instagram forteller Jade Rober Tolbert om en dramatisk fødsel. Det hele skjedde nemlig så fort at de ikke rakk å komme seg til et sykehus, og den lille gutten ble født i garderobeskapet på soverommet.

- Jeg fortsetter å prosessere sjokket rundt alt dette, da det ikke var slik jeg planla det i det hele tatt, men jeg er så takknemlig for alle som hjalp meg med å bringe vår sønn ut i verden trygt, skriver hun på Instagram.

Ifølge Tolbert tok det 75 minutter fra vannet gikk og til den lille var ute.

- Det var et av de mest skremmende øyeblikkene i livet mitt fordi jeg følte jeg hadde så lite kontroll, skriver hun.

Hun skriver at Tanner, hans mor, helsepersonell og brannpersonell var til stede og hjalp henne. På bildet hun har lagt ut på Instagram ser vi disse til stede inne i et «walk-in» garderobeskap, der hun holder den nyfødte sønnen i armene.

- Jeg skulle dele det glade, søte Instagram-bildet først, men dette føltes riktig for meg. Så utrolig takknemlig for støtteapparatet vi hadde og for denne vakre gutten jeg får holde i armene mine, skriver hun.

Paret har fra før datteren Emmy som er nesten to år gammel, ifølge People.

Les også

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag