Gå til sidens hovedinnhold

Realitystjernen endte på sykehus etter TikTok-trend: – Vær så snill, ikke prøv dette

Se hva vi fant...

21-åringen skulle «bare» lage midlertidige fregner. Det gikk galt.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

– Responsen har vært at jeg er dum. Og ja, jeg er enig, sier Tilly Whitfield (21) til New York Times.

21-åringen har den siste tiden vært å se på skjermen i den australske versjonen av realityserien «Big Brother», og refererer med ovennevnte utsagn til et innlegg hun delte på Instagram forrige måned. I innlegget advarte hun følgerne sine mot en trend hun hadde sett – og testet ut – på TikTok.

Les også: Kjendislege avkrefter TikTok-myte: – Absolutt ingen sannhet i dette

«Slik så ansiktet mitt ut en uke før jeg sjekket inn i 'Big Brother'-huset. (...) Dette er et resultat av et forsøk på å fjerne arr jeg påførte meg selv ved å prøve en fregne-trend jeg så på TikTok», skrev hun, og la ved flere bilder av ansiktet sitt.

Videre skrev 21-åringen at hun fikk flere skader som følge av TikTok-trenden.

«Vær så snill, ikke prøv dette. Jeg endte opp på sykehuset med midlertidig nedsatt syn på grunn av hevelsene, og jeg var veldig syk på grunn av infeksjonen. For ikke å snakke om at ansiktet mitt nærmest var ugjenkjennelig», skrev hun.

Har brukt 100.000 hos legen

Overfor New York Times utdyper realitystjernen nå hva som skjedde før hun endte opp på sykehuset.

Til avisen forteller Whitfield at videoen hun lot seg inspirere av gikk ut på å lage midlertidige fregner på seg selv. Dette gjorde man med synåler og blekk som skulle falme etter seks måneder. Med tatoveringsblekk og en synål satte hun i gang.

– Det gjorde ikke noe vondt i det hele tatt, så jeg tenkte aldri at jeg burde stoppe, sier 21-åringen.

Les også: Victoria's Secret kvitter seg med «englene» for godt: – Må slutte å være det menn vil ha

Ikke lenge etter begynte ansiktet til Whitfield å hovne opp som følge av en infeksjon. Og selv om hun tilsynelatende er langt bedre i dag, er hun ennå ikke kvitt arrene – som hun nå dekker til med sminke. Totalt anslår realityprofilen at hun har brukt ca. 100.000 kroner hos legen siden uhellet var ute.

Fremdeles har ingen klart å finne en behandling som funker.

Fikk sex-krav fra sønnen

Emma Bunton (45) er allerede mor til to, men dersom barna hennes får det som de vil kommer det et barn til.

I podkasten «Sweat, Snot & Tears» forteller nemlig Spice Girls-stjernen at sønnene Tate (10) og Beau (13) ønsker seg et søsken til, og de har vært svært tydelige i kommunikasjonen med foreldrene sine. Det skriver The Sun.

– Hvis det skjer, så er det fantastisk. Barna våre vil det også, svarer hun på spørsmål om hun vil ha flere barn.

Les også: Ulrika Jonsson (53) kaster klærne på Instagram

Videre forteller 45-åringen at et søsken står øverst på ønskelisten til begge sønnene – før hun deler en noe spesiell kommentar hun og forloveden nylig fikk fra eldstesønnen.

– Uten å vite hva det betyr, sa han: «Dere må gå inn der og ha sex, også få et barn», sier Bunton.

– Så ja, det er noe de vil, ler hun.

Om det blir et nytt familiemedlem eller ikke gjenstår å se, og Bunton avslører i podkasten at hun er mye frem og tilbake på om hun vil ha flere barn eller ikke. Hun legger imidlertid ikke skjul på at det hadde vært hyggelig å få utvide familien.

Til topps på bestselgerliste

Tidligere denne måneden ga Hertuginne Meghan (39) ut sin første bok, med stor suksess.

Ifølge Fox News er nemlig 39-åringens barnebok, «The Bench», nå å finne på førsteplass på bestselgerlisten til New York Times innen barnebok-kategorien. Barneboken, som er illustrert av Christian Robinson (34), gir leseren et innblikk i familier med ulike hudfarger, bakgrunner og utgangspunkt.

Les også: Avviser sex-sensur på «Paradise Hotel»: – Viser innhold som er relevant

Spesielt båndet mellom far og sønn er et tema som går igjen i boken, og inspirasjonen fant Meghan ved å se prins Harry (36) med sønnen Archie (2). Random House, som har gitt ut boken, beskriver den som «et portrett av det spesielle forholdet mellom far og sønn – sett gjennom en mors øyne».

Arbeidet med boken startet med et dikt hertuginnen skrev til ektemannen etter at de ble foreldre for første gang.

– Det begynte som et kjærlighetbrev til ektemannen og sønnen min. Jeg gleder meg til å se hvordan de universelle temaene kjærlighet, mangfold og inkludering treffer ulike samfunn. På mange måter begynner det å skape en mer rettferdig og empatisk verden med disse kjerneverdiene, har hertuginnen selv sagt om boken – som nå er på topplisten.