Første sesong av «71 grader team» er godt i gang og til nå har programmet bydd på både krangling og tårer for flere av kjendis-parene, mens de kjemper seg på kryss og tvers i den norsk naturen.

Selv om mange av parene er ukjente for hverandre, har Norges mest kjente tvillingpar Vita og Wanda Mashadi (29) havnet på samme lag.

De to tvillingene er godt vandt med å gjøre det meste sammen, men det betyr ikke at de ikke har fått kjenne på at irritasjonen for hverandre kan ta overhånd under de lange, tunge etappene i programmet.

Les også: Kommentarfeltet koker etter «71»-deltakelsen: – Det påvirker meg

Det har til tider resultert i heftig krangling på TV-skjermen.

Slår tilbake hardt tilbake mot nettroll

Enkelte har imidlertid sett seg lei av å se realitytvillingenes krangling og spesielt én følger så det som sin oppgave og si ifra til tvillingene.

Det falt ikke i god jord hos Wanda, som denne uken delte en melding som hadde dukket opp i innboksen hennes etter at programmet begynte på TV.

«Kom dere av norsk TV, er helt krise å se på. Ikke frekt ment. Men ja, blir irritert av å se på all klagingen og at dere klager av alle vondter», skriver brukeren til Wanda på Instagram.

Les også: Fikk seerne til å stusse: Lege bekrefter seer-teori

Men istedenfor å la stormen gå stille forbi, grep Mashadi muligheten til å slå hardt tilbake mot nettrollet, og holdt ingenting tilbake i motsvaret.

«Kom deg av sosiale medier og slutt å spy galle til mennesker du overhode ikke kjenner! Du er et rasshøl. Ikke frekt ment altså» skyter hun tilbake.

Nettavisen har vært i kontakt med Vita og Wanda Mashadi som ikke ønsker å kommentere kritikken noe ytterligere enn det de har gjort i egne sosiale medier.


Forsvarte venninnen mot netthetsen

Det er imidlertid ikke første gang Mashadi-tvillingene reagerer på enkelte seeres meninger om dem selv og de andre deltakerne denne sesongen.

Tidligere denne måneden gikk Wanda hardt ut mot nettroll på Instagram, da for å ta venninnen Victoria Tolaas (22) i forsvar.

Tolaas har nemlig også fått hets i innboksen etter at programmet begynte på skjermen, spesielt for sitt enorme konkurranseinstinkt. Enkelte seere har tatt til kommentarfelt i sosiale medier hvor de har reagert på Tolaas' lyst på seier og hvordan hun framstilles på skjermen.

– Jeg har fått mye stygge kommentarer i innboksen min. Jeg skal ikke lyve og si at det ikke påvirker meg, men jeg prøver å legge det bort, har Tolaas tidligere uttalt til Nettavisen.

Les også: Vegrer seg over å se seg selv på TV: – Har aldri i mitt liv kjent på en slik skuffelse

At venninnen hetses i sosiale medier syntes som nevnt Wanda Mashadi lite om, og brukte selveste kvinnedagen til å dele sine tanker om Tolaas i et innlegg på Instagram.

Overfor Nettavisen la ikke Tolaas skjul på at den rørende hyllesten fra Mashadi gikk inn på henne, og at den ikke kunne kommet på et bedre tidspunkt.

– Det var superkoselig å lese innlegget til Wanda, og jeg ble så sjokkert over hvor mange fine ord hun hadde å si om meg. Hun traff meg rett i hjertet, og jeg følte at hun ikke bare snakket til meg, men også resten av alle damene der ute som har bein i nesa og tør å bane sin egen vei. Det var veldig fint, og det hørtes ut som det virkelig kom rett fra levra.

Les også: Dramatiske scener under dykkeøvelse i «Kompani Lauritzen»: – Mitt verste mareritt

Videre sa hun til Nettavisen at det har vært mye kommentarer som har blitt kastet i hennes retning etter premieren, men at det heldigvis har roet seg utover i sesongen.

– Det har roet seg litt nå, selv om det kommer stikk i ny og ne. Men det går bra. Jeg var ikke ute etter mye medlidenhet fra folk, men det er veldig godt å vite at folk der ute støtter meg og synes jeg også gjør det bra, sier hun.

Mashadi ønsket ikke å kommentere innlegget fra kvinnedagen ytterligere til Nettavisen.


Angrer ikke på deltakelsen

Selv om det har blitt noen stygge kommentarer i sosiale medier denne sesongen er det ingen av tvillingene som angrer på at de var med i «71 grader nord – team».

Under en spørsmålsrunde på Instagram tidligere denne måneden, legger heller ikke Vita skjul på at hun og tvillingsøsteren var mye lei og frustrerte, men at de likevel aldri ville vært foruten opplevelsen av å være med i programmet.

«Vi var mye lei oss og frustrerte, men det var fordi vi følte vi ikke fikk til noe. Nå som vi har sett alt på tv, så ser jeg jo at vi faktisk fikk til å gjennomføre alle etapper, og ikke minst, så vil jeg tørre å påstå at vi i det minste bidrar med god underholdning.» skrev hun blant annet i innlegget.

«Jeg hadde sagt ja til å delta på 71 grader nord team eller 71 grader nord hundre ganger til om jeg fikk den muligheten», la hun til avslutningsvis.