I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I 2020 startet skuespilleren Rebel Wilson (41) det hun selv kalte «helsens år», og siden har hun gjennom sosiale medier tatt med fansen på reisen mot en sunnere og friskere livsstil.

Les også: Detaljen kostet Kim Kardashian 85.000 kroner

Det siste året har hun gått ned godt over 30 kilo, og bildebevisene hun deler på Instagram får stadig fansen til å juble. Det gjorde de også mandag denne uken, da skuespilleren publiserte et bilde av seg selv i rød badedrakt.

Til bildet deler hun en motiverende beskjed:

«Det er aldri for sent å forbedre seg selv. Forbedre helsen din, hjertet ditt, lykken din, harmonien din. Til alle dere der ute som prøver å bli litt bedre denne uken: Gå for det! Hver minste ting teller. Hver innsats er verdt det. Du er verdt det».

Hylles av fansen

Wilsons bilde har i skrivende stund høstet mer enn 500.000 likerklikk, og kommentarfeltet renner over av lovord.

«Du er helten min», lyder en av kommentarene.

«Du er så inspirerende. Og du er vakker både på innsiden og utsiden», skriver en annen.

Les også: – Lena Dunham giftet seg i all hemmelighet

I kommentarfeltet er det også enkelte som tilsynelatende trengte en «boost» med motivasjon.

«Tusen takk for oppmuntringen!! I tider som dette trenger vi flere mennesker som sprer håp», skriver en.

«Jeg hadde en vanskelig dag, og følelsene tok overhånd. Men da jeg leste dette ble alt bedre», skriver en annen.

Selv har Wilson flere ganger tidligere delt sine egne tanker om motivasjon og forholdet til sin egen kropp. I september delte hun et langt innlegg på Instagram der hun ikke la skjul på at hun har vært gjennom både opp- og nedturer. Blant annet har hun slitt med både mobbing, fertilitetsproblemer og pengeutfordringer, avslørte hun i Instagram-innlegget da.

Omsider klarte hun imidlertid å «finne seg selv».

«Det handler ikke om hvordan du ser ut eller hvilken størrelse du er. Det handler om å omfavne din unike skjønnhet, elske deg selv, finne formålet ditt – og deretter føle deg selv», skrev den australske skuespilleren i innlegget.

Krever etterforskning

I dokumentaren «New York Times Presents: Controlling Britney Spears», som kom ut før helgen, hevder en tidligere sikkerhetsansatt for Britney Spears (39) at faren hennes, James Spears (69), har overvåket henne i form av å avlytte soverommet hennes i de mange årene han har vært verge.

I dokumentaren hevder den tidligere ansatte også at sangerens far har tatt lydopptak fra samtaler mellom Britney Spears og sønnene hennes, samt at han skal ha hatt tilgang til datterens private meldingsutvekslinger med venninnene.

Avsløringen har mildt sagt vekket oppsikt, og medier verden over har omtalt saken.

Også Britneys advokater reagerer kraftig på påstandene.

Ifølge Daily Star kommer det i nye rettsdokumenter frem at de mener at dersom det er sant at sangeren har blitt avlyttet uten at hun har vært klar over det, har James Spears «engasjert seg i fryktelige invasjoner av sin datters privatliv».

Les også: Trond Giske og Haddy N'jie blir foreldre igjen

Britneys advokater krever nå en etterforskning, da de mener at faren har brutt loven hvis han har avlyttet datteren.

– Mr. Spears har krysset ufattelige grenser. Selv om de ikke er bevis, krever påstandene en seriøs etterforskning, heter det i dokumentene som er sendt inn av Britneys advokater.

Farens advokater hevder på sin side at 69-åringen aldri hadde tilgang til datterens telefonsamtaler eller meldinger.

– Jeg har blitt misbrukt

To måneder etter at skilsmissen fra den tidligere NFL-stjernen Mike Caussin (34) ble ferdigstilt, åpner skuespiller Jana Kramer (37) opp om diverse utfordringer hun har hatt i forhold opp gjennom. Det gjør hun i et innlegg på Instagram.

Mandag delte nemlig «One Tree Hill»-stjernen et følelsesladd innlegg der hun ikke la skjul på at hun ofte har hørt på «de negative stemmene i hodet» i vanskelige tider.

Les også: Dette er de nye «Ex on the Beach»-deltakerne

«Jeg har blitt mentalt, fysisk og emosjonelt misbrukt i tidligere forhold. Jeg har tillatt en viss oppførsel å fortsette fordi jeg faktisk har trodd på de negative stemmene i hodet mitt som snakket til meg», skriver hun, og ramser opp eksempler som «ingen vil ha deg», «jeg kommer til å drepe deg» og «jeg dyttet deg såvidt, slutt å være så dramatisk».

Ifølge skuespilleren har alt misbruket ført til at hun har gått rundt med en innstilling om at hun ikke er nok.

«Jeg har såret meg selv og andre på grunn trangen til å bli valgt. Til å være nok. Og jeg har falt for det samme misbruket i et forhold fordi jeg har tenkt at det er dette jeg fortjener».

Etter flere år med negative tanker ønsker derimot Kramer nå å snu helt om på ting.

«Dette er tiden for å vokse, lære, helbredes og elske oss selv. Vi er nok. Du er nok. Jeg er nok», skriver hun.

Kramer navngir ingen i innlegget, og det er ikke kjent om hun refererer til sitt nylig havarerte ekteskap med Caussin.