I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Med sine flere Oscar-nominasjoner og diverse priser for filmer og serier, som hun både har stått foran og bak kamera på, anses skuespilleren, entreprenøren og filmprodusenten Reese Witherspoon (45) som en svært attraktiv og suksessrik kvinne.

I tillegg til å kombinere den svært hektiske karrieren, har 45-åringen også blitt hyllet og berømt for kjærligheten og tiden hun bruker på sine tre barn, Ava (21), Deacon (17) og Tennessee (8).

Selv om det utenfra kanskje kan se ut til at Witherspoon tar en hver utfordring og situasjon i livet på strak arm, kan imidlertid 45-åringen avsløre at ikke alt har vært like lett. Spesielt ikke å kombinere småbarnstilværelsen helt i starten av karrieren.

I et nylig intervju med podkasten Armchair Expert kan Witherspoon avsløre at hun følte at hun måtte klare alt på egen hånd, og at hun fikk lite hjelp med sitt første barn, Ava.

Allerede i en alder av 23 år opplevde den verdenskjente skuespilleren og filmprodusenten Reese Witherspoon (45) å bli mamma for første gang, kun tre måneder etter at hun giftet seg med sin daværende ektemann, skuespilleren Ryan Phillippe (46).

– Jeg fikk ikke så mye støtte utenfra med min første baby, og jeg forstod veldig tidlig at dette ikke kom til å fungere, sier Witherspoon til programlederne Kristen Bell og Monica Padman, gjengitt av Daily Mail.

Les også: Kjendisdatteren og kjæresten vekker oppsikt: – Prikk lik foreldrene

Witherspoon så seg nødt til å slutte i jobben for å få det hele til og gå rundt. Ifølge 45-åringen er hun blant den få prosentandelen i USA som har mulighet til å ta seg fri fra jobb etter et svangerskap, og hun uttrykker en stor frustrasjon rundt problematikken.

– Jeg hadde flaks som hadde spart opp en del penger slik at jeg ikke trengte å jobbe, men det er absolutt ikke en jobb for en person. Jeg ville ikke en gang sagt at det er en jobb for to personer, sier Witherspoon og referer til småbarnstilværelsen.

– Å oppfostre og oppdra et barn til å bli et bra menneske er nesten umulig i dag. Vi legger ingen verdi i det. Vi trenger mer støtte til mennesker som må forlate jobben for å ta vare på barna sine, fortsetter Witherspoon og mener at fokuset på det hadde vært mye større hvis det var flere kvinner i lederstillinger.

I etterkant av podkastintervjuet har Witherspoon fått en enorm respons fra andre mødre som stiller seg bak skuespillerstjernen. For to dager siden delte 45-åringen et bildet av henne selv sammen med sønnen Deacon og datteren Ava der tilbakemeldingene fortsetter å strømme inn.

Dolly Parton med oppsiktsvekkende avsløring

Reese Witherspoon er imidlertid ikke alene om å få fansen engasjert med friske uttalelser i mediene.

Nylig gjorde den amerikanske country-sangeren Dolly Parton (75) en gjesteopptreden hos «Good Morning Britain» for å promotere den kommende «9-5»-musikalen hun går i gang med snart. Og det er under et intervju med programmets reporter, Richard Arnold, at Parton kommer med en oppsiktsvekkende detalj.

Les også: Dolly Parton: – Lei av ektemannen

Ifølge Arnold har det nemlig virret rykter om at Dolly Parton er en stor fan av oljeblekket, og at hun visstnok skal ha et par skjulte tatoveringer i ermet.

– Jeg kan ikke la være å spørre, sier reporteren, gjengitt av Daily Star, før Partons uventede svar kommer.

Hun kan nemlig avsløre at hun har flere enn bare en ukjent tatovering – og det av en helt spesiell grunn.

– De er for å dekke over arr og slike ting. Jeg er ingen heftig «biker chick», men hvis jeg var det ville jeg sannsynligvis hatt tatoveringer over hele meg. Jeg har noen, men de er verken veldig store eller mørke, sier Parton ifølge nettstedet.

Kourtney Kardashian kliner til for fansen og skaper spekulasjoner

I slutten av februar kunne den verdenskjente realitystjernen Kourtney Kardashian (42) bekrefte at hun har funnet lykken med den amerikanske trommeslageren Travis Barker (45).

Siden den gang har ikke paret spart på lovord om hverandre, og har til stadighet delt både kjærlighetserklæringer og bilder av hverandre i sosiale medier.

I april vakte blant annet paret oppsikt med en noe spesiell bursdagshilsen, og nå får Kardashian fansen til å sperre opp øynene igjen.

På Instagram mandag med tittelen «Thats Amore» kliner 42-åringen til med sin store kjærlighet kun iført bikino, og bare et døgn senere fikk fansen nok et innblikk av parets romantiske tur til Italia via en bildeserie der turtelduene poserer til kamera.

– Vi flytter til Italia, skriver Barker til bildeserien, noe som i ettertid har skapt hodebry for fansen.

Ingen forstår om Barker faktisk mener at paret sine nye plan er å flytte fra USA, eller om det bare er en spøk.

– Neeei, er det sant? Spør en fan seg, mens andre overrøser kommentarfeltet med gråtene emojier.

Foreløpig har Kourtney Kardashian forholdt seg taus om kjærestens utspill.