Gå til sidens hovedinnhold

10 romantiske overnattinger

Vi har laget en liste over 10 hotellovernattinger du og kjæresten din kan nyte i høst.

Pandemien har herjet i lang tid, det alle meste har vært stengt, og mange er blitt nødt til å kun drømme om reiser og hotellovernattinger.

For noen har dette resultert til et tettere forhold til partneren sin, mens andre igjen har fått forholdet satt på prøve.

Uansett hvordan det har vært for deg og din partner, mener vi at det alltid er et poeng å jobbe for at romantikken skal blomstre.

Derfor har vi samlet 10 romantiske hoteller:

Britannia Hotel, Trondheim

Britannia Hotel er øverst på vår liste over romantiske hoteller i Norge. I tillegg vant hotellet Norges beste hotell for 2021, kåret av Nettavisens lesere.

Hotellet er nyoppusset, og åpnet igjen 1. april 2019, og er nå tilbake til sin virkelige storhet.

Første gangen hotellet åpnet var i 1870, og derette i 1897 med ny fasade. Palmehaven på hotellet er en av de mest ikoniske restaurantene i Trondheim, og Norge. Det er likevel ikke det neste stedet man kan spise på hotellet, som totalt har seks spise-og drikkesteder.

Det nye Britannia Spa er strålende, og plasseringen av hotellet et veldig godt utgangspunkt for å oppleve det særdeles sjarmerende Trondheim.

Luksus til fingerspissene er et godt utgangspunkt for blomstrende romantikk, og vi er ikke i tvil om at det er fortjent at Britannia Hotel ligger øverst på vår liste

The Thief - Thief SPA Oslo

Hvem sier vel nei til en weekend på spa-hotell med pleie av kropp og sjel?

Alle trenger et lite avbrekk i hverdagen, kanskje spesielt akkurat nå. På Oslos prakthotell på Tjuvholmen kan du nyte Oslofjorden i fulle drag, spise fantastisk mat basert på nordiske råvarer, ta en spabehandling og spise frokost så lenge at du går rett over i lunsj.

Hotellet tilbyr også egne pakker, der vi anbefaler pakkedealen «Thief of Hearts» som byr på en 3-retters middag med vinpakke, inngang til spaanlegget og en flaske bobler sendt til rommet til deg og din kjære.

Amerikalinjen, Oslo

Dette hotellet midt i Oslo sentrum kan by på alt du kan ønske deg fra et storbyhotell. En strålende plassering, en god restaurant, deilige rom, service i toppklasse og en bar vi elsker. Unn deg selv og din bedre halvdel en pakkedealen «The Love Package». Derson dere ønsker en litt aktiv kjæreste-weekend pulserer urbane Oslo rett utenfor døren. Operaen, shopping i Kvadraturen og utelivet på Youngstorget er hotellets nærmeste naboer.

Losby Gods, Lørenskog

Som stolt Lørenskauing, kan jeg ikke annet enn å påstå at dette hotellet er et av Norges fineste. Plassert midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg, bare 20 minutter fra Oslo sentrum og 10 minutter fra Lillestrøm.

I hotellets umiddelbare nærhet er det gode turmuligheter i østmarka. Man kan også leie kano, spille golf på anlegget, eller bare nyte hotellets sjarm. Ta med deg kjæresten og la romantikken blomstre som i hotellets vakre godshage.

Quality Spa & Resort Norefjell

Godt under to timer fra Oslo finner du lekre Quality Spa & Resort Norefjell. Vinterstid kan du kombinere spa med ski, og ellers kan du bare nyte. Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann). På hotellet finner du et stort vannområde, og flere ulike behandlingstilbud.

Clarion Collection Hotel With

Tromsø blir ofte omtalt som Nordens Paris, og er et arktisk eventyr. Booker du deg inn en helg på Clarion Collection Hotel With, bor du i tillegg midt på bryggen i Tromsø med utsikt til havet og omringet av de mektige fjellene samt Ishavskatedralen.

Hotellet har også et spa-anlegg ved siden av, hvor det tilbys en rekke behandlinger.

Son Spa

Et av Norges beste spahoteller, som havnet på sjetteplass på listen over Norges beste hoteller 2021. Hotellet ligger bare 40 minutter fra Oslo og med gangavstand til Son Sentrum. Her er det fokus på velvære fra minuttet du kommer inn døra. Uansett hvilken årstid, så er det verdt å bestille seg et opphold på Son Spa.

Spaavdelingen rommer 2000 kvadratmeter, som er blandt landets største.

Farris bad, Larvik

Farris Bad nyter en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord. Det store spa-anlegget har Nordens største og mest innholdsrike avdeling, og er det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde. Her får du også gode parbehandlinger og vi anbefaler pakkedealen «love birds» som er skreddersydd for kjærestepar.

Hotel Union, Geiranger

Dette spahotellet kan skilte med en spektakulær utsikt over Geirangerfjorden. Union Spa er fordelt på innendørs-og utendørsbasseng, badstue og boblebad. Her kan dere booke dere inn på spabehandlinger, eller ta bena fatt og utforske den flotte naturen rett utenfor døren. Med fjord, fjell, aktivitet og hotell vil du og kjæresten din ha nok av gøye ting å finne på.

Bergen Børs hotel, Bergen

Erverdig, super beliggenhet og fine rom. Dette er en virkelig fin blanding av alt du trenger for et bra hotell i Bergen by for en romantisk kveld.

Les også

Trendalarm: Nå er islenderen tilbake for fullt!

Les også

Best i test: 5 luftfuktere som gir perfekt inneklima