Det er kanskje ofte man hører uttrykket «kun for voksne,» men det er ikke alltid det er riktig. For disse hotellene som vi presenterer her er det likevel ingen tvil. Dette er hotellene som er 18+, kun for voksne og som holder kanskje enda mer enn det de lover.

Vi skal ta en tur over hele verden, men starter på det kanskje mest legendariske moderne voksenhotellet av dem alle: Desire Riviera Maya Resort i Mexico. Her er det mer enn bare tacoen som er hot.

Hotellet er kun åpent for par, og voksne par. Det er også et hotell folk gjerne vil tilbake til, slik som amerikanske Laura Ann sier i sin omtale:

This was the greatest experience we have had on vacation. The staff was amazing, the guests were awesome as well. We made a lot of new friends.

Hotellet er såkalt clothing optional, og ligger sør for Cancun.

Se flere bilder og info om hotellet her

Du kan også vurdere Tempation Cancun Resort i Mexico.

Klær er heller ingenting som er påkrevd på Hedonism II på Jamaica. Stedet er nok regnet som mest interessant for den festglade. Noe mer skalert opp er Couples Tower Isle. Stedet er som navnet sier, kun for voksne par

Hvis du vil reise litt nærmere her til Norge kan du velge Naturist Angel Nudist Hotel på Rhodos (Hellas). Hotellet er en kjent klassiker for naturister, og er vakkert plassert ikke langt fra flyplassen. Norske Hans ga følgende anmeldelse:

God mat og hjelpsom og trivelig betjening. Et hyggelig hotell med ypperlig service!

Se nærmere på hotellet her

For naturister i Europa er Cap d'Agde et naturlig reisemål. Her kan du bo.

Over i Thailand kan du besøke Barefeet Naturist Resort som ligger midt i Bangkok. Vil du til Phuket er Peace Blue Naiharn Naturist Resort et fint valg.