Stordalens nye Quality Hotel Hasle Linie åpnet sine dører den 25. august på en av Oslos mest spennende byutviklingsområder.

Dette er Hasles aller første hotell på området HasleLinje - som ligger midt mellom t-banestasjonene Hasle, Økern og Løren, kun 8 minutter med t-banen fra sentrum.

Quality Hotel Hasle Linie har en gjennomført stil. Det er oppkalt etter linjeakivitten som ble produsert og lagret hos Arcus på Hasle. Byggets fasade består av mye mørkt stål med historisk referanse til områdets industreielle fortid.

– Absolutt alt ved dette hotellet imponerer meg. Beliggenhet, de ansatte, lobbyen som ligner en katedral, alle de smarte løsningene og ikke minst den gode stemningen som oppstår når et hotell blir en del av et levende nabolag, sier Petter A. Stordalen, som sammen med hotelldirektør Sara Jensen og administrerende direktør i Höegh Eiendom Eirik Thrygg åpnet hotellet onsdag formiddag.

Quality Hotel Hasle Linie

Quality Hotel Hasle har til sammen 208 rom, 408 senger, to store familierom og flere rom med sovesofa.

Av fasiliteter kan du glede deg til restauranten Bistro X, som henter inspirajson fra franske brasserie-tradisjonen og kombinerer det med nordiske kjøkkenet.

Ønsker du å fortsette med treningsrutinene dine, kan du enkelt gjøre det på treningssenteret Sterk Helse. Med hele 1600 kvm har du alt du trenger til styrke- og kondisjonsstrening.

Les mer om hotellet her

Her finner du hotellet

Se flere av Stordalens hoteller her