*Nettavisen.*

Dette er verdens beste hotell 2019

Reklame
 

Foto: tulemarresort.com

Reisenettstedet Tripadvisor har kåret de 25 beste hotellene i verden.

20.11.19 16:27

Tripadvisor's årlige kåring «Traveller’s Choice» gir deg det beste av reiser, valgt av millioner av reisende. Det er derfor med godt grunnlag at deisse 25 hotellene har blitt valgt frem.

Tulemar Resort i Costa Rica som havnet på andreplass i fjor, sikrer seg tittelen verdens beste hotell i 2019.

En anmelder skriver følgende:

Den perfekte ferien. Den beste delen var å bare slappe av på verandaen, se ut over havet og se på papegøyene som fløy forbi.

Vil du se vår oversikt over verdens beste hoteller? Sjekk ut Laurel Nights.

Her er topp-25 listen på verdens beste hoteller.

Det er mange grunner til hvorfor Costa Rica bør være ditt neste reisemål. Ett av grunnene er at landet har verdens beste hotell. Firestjerners hotellet ligger midt i jungelen med et fantastisk dyreliv.

Du finner for eksempel dovendyr, tukaner og apekatter rett utenfor hotelldøren. Tulemar Resort har 34 rom, fire utendørs basseng, to restauranter og to barer.

Se mer av hotellet her.

Fjorårets sjetteplass havner på andreplass i år. Det italienske "sykkelhotellet" scorer høyt på service, og hjelper deg med alle nødvendigheter for å oppleve sjarmerende Riccione på to hjul.

Se mer av hotellet her.

Hotellet som havnet på førsteplass i 2018, kan skilte med tredjeplass i år. Virot's Hotel ligger i fantastiske Kambodsja, og er et ganske lite hotell fordelt på 35 rom.

Se mer av hotellet her.

Det marokkansk inspirerte hotellet tilbyr innendørsbasseng, restaurant og muligheter for å leie klær fra Midtøsten. Fra hotellet kan gjestene dra på oppdagelesesferd i byen på sykkel. Kun 15 minutter fra hotellet finner du hovedgaten, Kenting Main Street Night Market.

Se mer av hotellet her.

Ønsker du en skikkelig skiferie er dette hotellet et godt valg. Alpin Spa Tuxerhof tilbyr skiturer, fotturer og terrengsykling. Det har til og med stort spa og innendørsbasseng.

Se mer av hotellet her.

Her føler du deg som VIP fra første stund. Du får ett glass med gratis champagne ved innsjekking, samt vin, ost og nybakt kjeks om ettermiddagen.

Se mer av hotellet her.

Mexicos eneste Waldorf-hotell ligger på toppen av klippene, og kan skryte over å ha en nydelig utsikt over havet. Her bor du kun to kilometer fra Cabo-by.

Se mer av hotellet her.

Rik historie møter moderne på dette femstjerners hotellet. Her opplever du en herlig atmosfære i et palass fra det 17.århundre. Et av byens mest eksklusive hoteller byr på 55 stilige hotellrom, spa, gratis frokostbuffé, utendørsbasseng og restaurant.

Se mer av hotellet her.

Vi har tidligere skrevet om ferieperlen du neppe har hørt om, Kappadokia. Feriebyen er fullt av spektakulære grotter, og dette hotellet ligger altså i en hule. Hotellet byr på spa, utendørs-og innendørsbasseng, treningssenter og eksklusivt spa.

Se mer av hotellet her.

Det sies at Vietnam er det nye Thailand, men landet byr på noe Thailand ikke har; et av verdens beste hoteller. Selv om det kun har 27 hotellrom, så er det virkelig en opplevelse.

Se mer av hotellet her.

11. Golden Temple Retreat, Siem Reap, Kambodsja

12. Quinta Jardins do Lago, Funchal, Portugal

13. The Oberoi Rajvilas, Jaipur, India

14. Hotel Amira Istanbul, Tyrkia

15. Hotel 41, London

16. Ikos Oceania, Nea Moudania, Hellas

17. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, Ubud, Indonesia

18. Nayara Springs, Fortuna, Costa Rica

19. Rosewood Mayakoba, Playa del Carmen, Mexico

20. Hotel Valle D'incanto, Gramado, Brasil

21. Hotel Spadai, Firenze, Italia

22. Constance Prince Maurice, Mauritius

23. O'Gallery Premier Hotel & Spa, Hanoi, Vietnam

24. The Nantucket Hotel & Spa, USA

25. Ayada Maldives, Maldivene

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag