Dette er verdens mest sexy hotell

Reklame
Litt godt å drikke, noen palmer, sol og et ok basseng. Det kan finnes muligheter for å ha det mye dårligere enn det. 

Litt godt å drikke, noen palmer, sol og et ok basseng. Det kan finnes muligheter for å ha det mye dårligere enn det. 

Dette er hotellene som er virkelig paradis-hotell.

05.07.19 09:10

Det er noen hoteller som rett og slett oser litt mer romantikk, erotikk og sex enn andre. For enkelte av dem er det utsikten, andre har rom som bare hvisker rolig i øret og badene på et utvalg av disse er uforglemmelige. Vi har plukket ut det vi mener er verdens mest sexy hotell.

Det hele starter langt, langt borte i vår egen galakse.

Med en nærhet til Stillehavet er det nesten uansett hvordan du snur på passet veldig langt fra Norge. Tulemar Resort ligger på vestkysten av Costa Rica, men kan være vel verdt timene det tar å komme seg dit. Med tilgang til en utrolig strand, sine private basseng og smått utrolige bungalower er dette sannsynligvis det nærmeste du kan komme paradis på jord.

De 34 forskjellige stedene å bo der varierer i størrelse og klasse fra standard til større villaer.

Klikk på bildet for å forstørre.

En villa med opp til 11 sengeplasser koster fra litt under 7 000 kroner per natt, så prisene er ikke nok til å skremme bort den som er ute etter det ypperste.

Her kan du kikke nærmere på hotellet

Resortet ligger mitt i et område med mange gode restauranter, men du kan også lage mat selv for den ekstra romantiske touchen, spise på resortets egen luksusrestaurant eller bestille roomservice ...

Fra Costa Rica reiser vi til St. Lucia, det vil si omtrent rett øst og ut i havet til Jade Mountain Resort.

Se nærmere på det her

Alle rommene har infinity-svømmebasseng, med unntak av sky-suitene. Det er en god restaurant på hotellet, og siden det er kakaotrær som vokser på området har hotellet også en sjokoladelab.

Ikke langt unna finner du det lille stedet Soufriere som har flere andre spisesmuligheter samt inne i landet det som kalles Superman-fossen.

Fra en øy et godt stykke unna våre landegrenser tar vi turen litt lengre nord, men ikke så langt at det er nødvendig med mye annet enn badedrakt og speedo.

Vi skal ferra til Mexico, og til The St. Regis Punta Mita Resort, hvor fantasien om det å ha en butler vil bli tilfredsstilt.

Se nærmere på resortet her

120 rom som ligger på en privat strand, og med mat det skrives hjem om fra de 5 restaurantene. Det er også golf og spa på området, om det skulle være nødvendig med avbrekk.

Fra Mexico går over det som er eller ikke er en mur til USA, og hjembyen til Donald. I New York kan du velge James NoMad. Det er mange grunner for det, men en er at de har et samarbeid med naboen: Museum of Sex.

Se nærmere på James NoMad her.

Fra den siden av havet er det greit å komme litt nærmere også, i hvert fall for den som vil prøve å unngå de lengste flyturene. Her i Norge er et åpenbart valg The Thief.

Se nærmere på The Thief her

Hotellet har en kul plassering, har nydelige rom, en herlig bar og et supert spa.

Kjærlighet i kjærlighetens by er helt naturlig, og vi faller ned på å anbefale Raffles i Paris. Design, stemning og gjennomført luksus er stikkordene. Og speilene. Ikke glem speilene.

Se nærmere på hotellet her

Siden Paris er vel, Paris, foreslår vi også Shangri-La. Det koster mye, men det er også det ypperste som finnes.

Se nærmere på hotellet her

Vi kan selvfølgelig ikke ha en slik liste uten å ta turen til Italia også. Og vi avslutter på topp. Dette hotellet er ett av de få vi har sett som har fått 10 av 10 på ratinger av de som har bodd der.

Hotellet vi snakker om er Il San Pietro di Positano.

De 57 gjesterommene har en utrolig utsikt, og hele hotellet oser av romantikk og hete netter. I tillegg ligger det i det som må være ett av de vakreste områdene i Europa i sol og deilig varme.

Se nærmere på hotellet her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.