*Nettavisen.*

Dette luksushotellet lar deg spise mukbang

Reklame

Skal du kaste deg på det aller nyeste fenomenet innenfor livesendinger så er dette hotellet du bør bo på.

16.08.19 15:53

Fenomenet mukbang er et spisefenomen som garantert de aller fleste som mener vi spiser litt for mye vil ha store problemer med.

Opprinnelig oppstod dette fenomenet i Sør-Korea i 2009, og enkelt nok forklart er det slik at man spiser mest mulig mat mens det strømmes direkte på nett.

Flere av personene som er mest populære innenfor fenomenet har millioner av tittere mens de spiser, og myndighetene i Sør-Korea har tatt grep for å regulere og informere om at overspising kan være farlig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Uavhengig av det så har luksushotellet W Hotel i Washington D.C. innført mukbang på sin roomservicemeny. Sip & Slurp-pakken som de kaller det inneholder blant annet hummerhaler, burgere, biff, kirsebærpai og mikrofon og en holder for mobilen så du kan strømme det. Selve serveringen koster 295 dollar.

Se nærmere på hotellet her

En av de første som prøvde måltiden var Antoni Porowski som strømmet det følgende på YouTube:

Se nærmere på hotellet her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.