Noen hoteller er så flotte at du drar dit for å oppleve nettopp hotellet. Vi har funnet frem til hotellene her i Norge som er så spektakulære at du får lyst til å reise tilbake igjen og igjen.

Her kan du booke ditt neste hotellopphold.

Farris bad - Larvik

Farris Bad er kjent for sitt vidunderlige spaanlegg, utsikt mot havet og luksuriøse rom. Hotellet ligger i Larvik, med kort vei til sentrum.

Du kan booke hotellet her.

The Thief - Oslo

Det ikoniske hotellet på Tjuvholmen i Oslo har for lengst markert seg som stedet du drar for å få en virkelig luksuriøs hotellopplevelse. Nyt den gode maten, spaet og luksusen på rommene, når du vil unne deg selv noe ekstra.

Les mer og book her.

Les også: Dette er en av Hellas’ beste øyer

Dalen Hotell - Tokke

Dalen hotell i Tokke er som tatt ut av eventyrene, med sitt eventyrslott-aktige utseende og historiske sus. Hotellet, som er fra 1894, kalles også nettopp Eventyrhotellet. Hotellet ligger idyllisk plassert ved Telemarkskanalen, så her kan du kombinere hotelloppholdet med en tur på M/S Henrik Ibsen eller M/S Victoria.

Perfekt både for familien og for et romantisk opphold.

Bestill din overnatting her.

Amerikalinjen - Oslo

Amerikalinjen har fått navnet sitt nettopp fordi bygningen fra 1919 pleide å være hovedkontoret til Den Norske Amerikalinjen. Mens Amerikalinjen fraktet nordmenn over Altlanterhavnet, byr hotellet nå på en luksuriøs overnatting med elementer fra både Amerika og Norge.

Her blandes det Amerikanske mangfoldet med den Norske eventyrlysten - Nordic Choice

Amerikalinjen kan blant annet skilte med en frodig helårshage, cocktailbar, restaurant og velutstyrte rom.

Book ditt opphold her.

Fleischer's Hotel - Voss

Fleischer’s ligger sentralt plassert mellom Vangsvatnet og jernbanestasjonen på Voss med kort vei til både Hardangerfjorden, Sognefjorden og Nærøyfjorden. Stort vakrere blir det ikke!

Hotellet så dagens lys allerede i 1864, mens dagens hotell ble bygget i 1889 i sveitserstil. Fleischer’s Hotel har lenge vært ettertraktet blant alt fra kongelige og adelige til turister, og skal du til Voss er hotellet et naturlig valg.

Book et opphold med historisk sus her.

Stalheim Hotell - Voss

Vi må være i Voss litt til. Her ligger nemlig også Stalheim Hotel, hotellet med den mest idylliske plasseringen du kan forestille deg. Skal du reise på Vestlandet, kan dette hotellet fort bli selve høydepunktet.

Vi lar bildene tale for seg, og legger ved dette bildet fra inne på hotellet.

Her kan du lese mer og booke ditt opphold.

Kragerø Resort - Kragerø

Kragerø Resort imponerer med sin nydelige utsikt over Kragerø, sitt fokus på velvære og den spennende arkitekturen. Kragerø sentrum er kun en kort båttur unna, og mange kommer til og med derfra for å få med seg hotellets beach club.

Book din overnatting her.

Panorama Hotel & resort - Steinsland

Panorama Hotel & Resort ligger idyllisk plassert ved havgapet på Sotra, med stranda som nærmeste nabo. Her bor du kun 45 minutter kjøring unna Bergen, selv om den billedskjønne stranda kan gi inntrykk av at du er mye lenger syd enn det.

Bestill her.

Utenom det, byr hotellet på utendørs boblebad, badstue med sjøutsikt, spa og lekker mat.

Les også: De 10 beste stedene å bade i Norge

Herangtunet Boutique Hotel - Heggenes

Herangtunet Boutique Hotel er et gammelt bygdetun omdannet til boutiquehotell. Interiørarkitekt Marie José og grafisk designer Marco som kjøpte bydetunet og gjorde det om til hotell, er opptatt av å ivareta historien og det originale preget. Nettopp det skinner gjennom i hotellets lune og tradisjonelle atmosfære.

Hotellet ligger i Valdres, og er reiser du vinterstid kan du for eksempel stå på ski på Beitostølen eller kjøre med hundeslede.

Her finner du sjarmerende Herangtunet.

Mary-Ann's Polarrigg - Longyearbyen, Svalbard

Mary-Ann's Polarrigg er et hotell utenom det vanlige. Hotellet som ligger i Longyearbyen på Svalbard kjennetegnes av sjarmerende detaljer, god mat og en hjemmekoselig atmosfære.

Mary-Ann's Polarrigg er rett og slett det perfekte stedet å lade batteriene mens du opplever alt vakre Svalbard har å by på.

Les mer om det særegne hotellet her.