*Nettavisen.*

Guide: Nye luksushoteller

Reklame
Luksushotell

Luksushotell

Disse hotellene er helt nye, og gir deg en topp opplevelse.

06.01.20 21:00

Det er ingenting som er særlig mye bedre enn å legge seg ned i en deilig hotellseng for å slappe av, nyte et avbrekk og ha tid nok til å ta den ekstra timen.

Om du samtidig kan gjøre det på et helt nytt hotell hvor alt er friskt, ferskt og strålende så er det knapt noe som kan sies å være bedre.

Denne saken oppdateres med helt nye hoteller som får gode anmeldelser, omtaler og som er en opplevelse utenom det vanlige. Sist oppdatert: 6. januar 2020

Klikk på bildet for å forstørre. Royal Champagne

Royal Champagne Hotel & Spa, Champagne, Frankrike

Det er nærmest slik at du knapt kan kombinere det noe særlig bedre: Et luksus spahotell midt i Champagne-distriktet. Utsikt mot vindruene du så gjerne vil skal bli boblende drikke med et herlig design og en spameny fra øverste klasse.

Restauranten her vant en Michelinstjerne kun seks måneder etter at hotellet åpnet, og alt ved dette hotellet skriker luksus. Det gigantiske innendørs svømmebassenget, muligheten til å låne el-sykkel for å sykle rundt på vingårdene eller en hest om det skulle ønskes.

Skal du virkelig slå på den store trommen kan du vurdere Josephine-suiten på 110 kvadratmeter.

Hotellet stod ferdig i 2019, og har allerede fått toppscore fra gjestene.

Her kan du kikke nærmere på hotellet

Klikk på bildet for å forstørre. Can Bordoy Grand House & Gardens

Can Bordoy Grand House & Gardens

Can Bodray Grand House & Gardens, Palma, Mallorca, Spania

Den største private hagen i Palmas gamleby er utgangspunktet for denne nydelige opplevelsen av absolutt hotell-luksus. I en stille og relativt anonym gate ligger hotellet godt gjemt bak en ganske så anonym inngang. Du er likevel ikke mer enn fem minutters gange unna yachthavnen, og så sentralt som du kan ønske deg i kanskje Palmas vakreste strøk.

Klikk på bildet for å forstørre. Can Bordoy

Can Bordoy

Hotellet har spa i kjelleren, sundeck med basseng på taket og et deilig basseng i den store hagen. Can Bordoy i Palma stod ferdig nyoppusset i 2019, og ett av de beste hotellene du kan få i byen.

Klikk på bildet for å forstørre. Can Bordoy Grand House & Garden

Can Bordoy Grand House & Garden

Hotellet har 24 rom, og alle rommene (suitene) er unikt designet, og skal vi tro gjestene som skryter hotellet opp i skyene er det en virkelig strålende frokost der også.

Lokalkjente har tipset oss om at bakeriet kun 15 meter unna, Forn de la Gloria, er noe av det beste tradisjonelle du kan oppleve i Palma.

Se mer av hotellet og sjekk pris her

Klikk på bildet for å forstørre. Brach Paris

Brach Paris

Brach, Paris, Frankrike

Dette designhotellet er det Starck som står bak, og er et helt nytt superhotell i Paris. Byen som allerede har så mange strålende hoteller trengte noe spesielt for at dette skulle skille seg ut, og det har det fått.

Fire år med renovasjon av det gamle bygget for postomdeling har gitt en bar, et treningssenter og en restaurant som har så lang kø at om du ikke bor der så skal du ha flaks om du kommer inn.

De 59 rommene har stort sett vært utsolgt i de helgene det er verdt å være i Paris, så skal du bo her bør du være raskt ute med bestillingen.

Her finner du hotellet

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag