Kunne du tenke deg å bo på the White Lotus Four Seasons Resort Maui på Wailea, Hawaii? Det er faktisk mulig.

Senest i oktober skriver en gjest: «Den beste ferien vi noensinne har hatt. Alle er så vennlige og hjelpsomme, de overgår all forventning og service for gjestene sine. Jeg skal tilbake».

The White Lotus kan du se på HBO Max her til kun 44,50 kroner/mnd som ny kunde. Kampanjen gjelder frem til 30. november.

Reise til Hawaii

Denne luksusen er likevel ikke for hvem som helst, da det er en svært høy pris for å overnatte på strandhotellet.

Det koster rundt 15.000 kroner natten for å få tilgang til tre restauranter, to bassengbarer, spa med full service og tre utendørsbassenger. Og med denne stive prisen så følger det også med treningstimer på stedet, kajakkpadling, pilates, snorkling, det er mulighet for å spille golf eller surfe - altså alt du så i den populære TV-serien.

For skuespillerne, og hele produksjonen bodde faktisk på Four Seasons Resort, under innspillingen. White Lotus er et fiktivt navn på hotellet, men stedet ligger i virkeligheten på Wailea, Maui County, i delstaten Hawaii, USA.

Serien ble spilt inn på slutten av året i fjor, da hotellet var steng på grunna av Covid-19. Alle måtte være på settet under hele perioden (kanskje ikke de verste arbeidsforholdene?)

- Vi kunne ikke forlate hotellet. Ikke på tre måneder, sier scenograf Laura Fox i et intervju med britiske Heart, før hun legger til:

- Det hele var magisk!

TV-serien kom på HBO i sommer. Dette er en satire, som følger ansatte og gjester på det eksklusive feriestedet på Hawaii. Handlingen foregår i løpet av en uke, og serien har kun seks episoder. For hver dag som går på hotellet, dukker det opp en mørkere kompleksitet hos de perfekte og vellykkede reisende - og de blide ansatte prøver holde fasaden i idyllen. Serien er blitt en snakkis her hjemme den siste tiden.

Her kan du se The White Lotus på HBO Max

Virkelighetens White Lotus

The Four Seasons Resort Maui åpnet i 1990. Det ble bygget til den svimlende sum av 180 milllioner dollar av blant andre den amerikanske eiendomsutvikleren Christopher Hemmeter og den japanske businessmannen Takeshi Sekiguchi. I 2007 ble hele eiendommen renovert for 50 millioner dollar, og de 380 hotellrommene og suitene fikk en oppgradering.

Her kan du drømme deg bort på andre hotell

Og her kan du søke etter flybilletter til Hawaii

The White Lotus kan du se på HBO Max